Pallontallaajat.net
Valikko

Matkapodcast ja kevään suurin haaste

Kirjoittanut Inka 8.2.2017

Matkapodcast jäi tammikuun kiireissä vähän unholaan, mutta no worries sillä minä, Milla ja meidän huippuakin huipummat jutut on back!

Tämänkertaisessa podcastissa kertaillaan vähän alkuvuoden kuulumisia, pistetään TBGB pakettiin ja suunnitellaan tulevaa. Tälle keväälle meillä onkin Millan kanssa aikamoinen haaste, sillä maaliskuun koittaessa pakataan nastalenkkarit, juoksukalsarit ja -takit laukkuihimme ja suunnataan kohti pohjoista! Vuoden ensimmäinen lentomatka suuntautuu Leville, joka onkin pohjoisimmassa missä oon eläissäni käynyt (nyt saa revetä pilkalliseen nauruun).

Syy reissuun on Arctic Challenge -juoksutapahtuma, joka vie meidät haukkomaan henkeä, itkemään räkä poskella, ylittämään itsemme ja kokemaan jotain todella mieleenpainuvaa Levin tuntureille. Tarkoituksena olis juosta kymmenen kilsaa, ja suorittaa matkan aikana kymmenen hyytävää estettä. Kaikki tämä hoituu tiiminä, ja koko reissun ajan meillä on mukana meidän oman tiimin kisapölli, jota kohtaan mulla on aikamoisia patoutumia jo nyt.

Blogissa tullaan näkemään, kuulemaan ja lukemaan vielä lisää tunnelmia Arctic Challengesta ja siihen valmistautumisesta, mutta nyt kannattaa napata ensi alkuun kuulumiset podcastia kuunnellen.

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Laura / Irtiottoja Maailmalle 8.2.2017 at 21.53

Jee! Mä just aamulla bussissa istuessa mietinkin millon teiltä tulis lisää kuunneltavaa! :)

Vastaa
Inka 9.2.2017 at 6.43

Jee, mahtava kuulla! :)

Vastaa
Suunnaton 16.5.2017 at 21.18

Vihdoin ja viimein kuuntelin tämänkin – meni hyvässä putkessa uusimman jälkeen. Teidän podcastit on ihan huippua, kun kaipaa jotain kuunneltavaa ajanvietteeksi.
Ja hitsi minkä matlakuumeen saitte aikaiseksi! Aloin jo olla ihan tyytyväinen tämänvuotisten suunnitelmien kanssa, mut kyllä sinne Balkanille olis taas päästävä <3
Niin ja mä kyllä tykkäsin siitä aktiivilomapodcastista, vaikka sitä vähän kritisoittekin ;)

Vastaa
Inka 17.5.2017 at 20.56

Jee, kiitti kommentista! :) Tosi kiva kuulla. Ja Balkan on niin ihana, terkut täältä Kroatiasta!!

Vastaa

Jätä Kommentti