Pallontallaajat.net
Valikko

Matkapodcast ja kevään suurin haaste

Matkapodcast jäi tammikuun kiireissä vähän unholaan, mutta no worries sillä minä, Milla ja meidän huippuakin huipummat jutut on back!

Tämänkertaisessa podcastissa kertaillaan vähän alkuvuoden kuulumisia, pistetään TBGB pakettiin ja suunnitellaan tulevaa. Tälle keväälle meillä onkin Millan kanssa aikamoinen haaste, sillä maaliskuun koittaessa pakataan nastalenkkarit, juoksukalsarit ja -takit laukkuihimme ja suunnataan kohti pohjoista! Vuoden ensimmäinen lentomatka suuntautuu Leville, joka onkin pohjoisimmassa missä oon eläissäni käynyt (nyt saa revetä pilkalliseen nauruun).

Syy reissuun on Arctic Challenge -juoksutapahtuma, joka vie meidät haukkomaan henkeä, itkemään räkä poskella, ylittämään itsemme ja kokemaan jotain todella mieleenpainuvaa Levin tuntureille. Tarkoituksena olis juosta kymmenen kilsaa, ja suorittaa matkan aikana kymmenen hyytävää estettä. Kaikki tämä hoituu tiiminä, ja koko reissun ajan meillä on mukana meidän oman tiimin kisapölli, jota kohtaan mulla on aikamoisia patoutumia jo nyt.

Blogissa tullaan näkemään, kuulemaan ja lukemaan vielä lisää tunnelmia Arctic Challengesta ja siihen valmistautumisesta, mutta nyt kannattaa napata ensi alkuun kuulumiset podcastia kuunnellen.

Edellinen viesti Seuraava viesti

2 Kommentit

  • Vastaa Laura / Irtiottoja Maailmalle 8.2.2017 21.53

    Jee! Mä just aamulla bussissa istuessa mietinkin millon teiltä tulis lisää kuunneltavaa! :)

    • Vastaa Inka 9.2.2017 6.43

      Jee, mahtava kuulla! :)

    Jätä vastaus