Pallontallaajat.net
Valikko

Vuoden 2016 lentopäästöt

Kirjoittanut Inka 22.2.2017

Mistä huomaa, että omien tekojen seurauksia ei haluaisi kohdata? No esimerkiksi siitä, että ollaan jo pitkälle helmikuussa, enkä oo vieläkään laskenut viime vuoden matkojen aiheuttamia lentopäästöjä! Aiempina vuosina oon tehnyt sen komeasti jo ennen vuodenvaihdetta tai viimeistään tammikuun alussa, mutta koska viime vuonna tuli lennettyä aika runsaasti, en oo vielä uskaltanut katsoa totuutta silmiin.

Mutta nyt on tullut sen aika.

Oon laskenut lentomatkojen aiheuttamat päästöt vuodesta 2009 alkaen, ja tähän mennessä pahin vuosi on ollut 2012, kun vuoden vapaa-ajan lentomatkoista aiheutuneet hiilidioksidipäästöt oli 4 683,56 kiloa. Vuosi 2015 oli melko lempeä 1 376,67 kilollaan, mutta veikkaan vuoden 2016 menevän väärään suuntaan. Katsotaan.

Kuten aikaisempinakin vuosina, lasken mukaan ainoastaan mun vapaa-ajan matkustuksesta aiheutuneiden lentojen päästöt, en työmatkoja, sillä ne eivät oikeastaan ole mun käsissä. Käytän laskemiseen edellisten vuosien tavoin ICAO:n eli International Civil Aviation Organisationin päästölaskuria. Vaikka sen käyttö on aika kämäistä, niin pystynpähän ainakin vertailemaan tuloksia, kun käytössä on ollut vuodesta toiseen sama laskuri. Mutta mennään asiaan!

Vuoden 2016 lentopäästöt

Helsinki–Oulu–Helsinki, 160,9 kg
Helsinki–Amsterdam–Minneapolis–San Francisco–Pariisi–Helsinki 1 380,3 kg
Helsinki–Oulu–Helsinki, 160,9 kg
Helsinki–Istanbul–Beirut–Istanbul–Helsinki, 535,2 kg
Helsinki–Rovaniemi, 101,4 kg
Oulu–Helsinki, 80,4 kg
Helsinki–Oulu–Helsinki, 160,9 kg
Helsinki–Kiova–Baku–Kiova–Helsinki, 612,7 kg
Helsinki–Berliini–Helsinki, 245,6 kg
Helsinki–Oulu–Helsinki, 160,9 kg
Helsinki–Lontoo–Helsinki, 314,0 kg
Helsinki–Moskova–Bangkok–Moskova–Helsinki, 863,4 kg
Bangkok–Krabi, 66,6 kg
Hat Yai–Bangkok, 66,0 kg

Yhteensä 4 909,2 kg.

Siinä se on, kaikkien aikojen reissuvuoden toinen puoli. Jos olisin laskenut mukaan työmatkat, olisi luku ollut vieläkin korkeampi. Ja eipä se yllätyksenä tullut, sillä tein viime vuonna omaan pussiini neljä kaukomatkaa. Ei siis ihme, että kilot paukkuu.

Huvittavinta tässä on kuitenkin se, että tavoitteena vuonna 2016 oli laittaa kotimaan sisäiset lentomatkat minimiin ja taittaa matkat jollain muulla kulkupelillä. Ja ihan tosissani kuvittelin matkustaneeni tosi paljon junalla, sillä suhasin erityisesti loppuvuodesta VR:n kyydillä Helsingistä Ouluun ja takaisin monta kertaa. Todellisuus on kuitenkin aika karu, sillä lensin VIIS KERTAA edestakaisen matkan Suomen sisällä, ja siihen ei oo mitään muuta tekosyytä kuin laiskuus. Toivottavasti tänä vuonna menis vähän paremmin.

Miten mää sitten viime vuonna tasasin tuota järkyttävää lentomäärää? Sen lisäksi että tein kuitenkin useamman kerran sen valinnan että matkustin kotimaassa muulla kuin lentokoneella, vältin edelleen yksityisautoilua kuin ruttoa, vähensin liha- ja maitotuotteiden käyttöä edelleen, ostin vähemmän noin yleisesti ja yritin tehdä aina vain fiksumpia kulutusratkaisuja. Kuten joka kerta, sanon myös nyt että vaikka nää on pieniä juttuja, niin kait sitä kannattaa kuitenkin yrittää?

Tosin se fakta, että mun lentämisestä on viime vuonna koitunut enemmän hiilidioksidipäästöjä mitä keskivertoruotsalainen kuluttaa, pysäyttää taas hetkeksi miettimään omia kulutustottumuksia. Suomen YK-liiton ylläpitämän Globalis-sivuston mukaan suomalaisen keskimääräiset hiilidioksidipäästöt on noin 8,6 tonnia vuodessa. Kun siihen lisätään mun lentokilot, aletaan olla samoissa luvuissa norjalaisten kanssa (11,7 tuhatta kg/vuosi). Siinä on aikamoinen takapakki.

Tälle vuodelle ajattelinkin ottaa tavoitteeksi, että lennän korkeintaan yhden menopaluulennon Helsingin ja Oulun välillä. Se on nimittäin huomattavasti realistisempi toteuttaa kuin puhdas nollalinja. VR:n laskettua junalippujen hintoja ekologisen valinnan tekeminen on nykyisin huomattavasti helpompaa kuin vielä pari vuotta sitten, sillä nykyisin junamatkan taittaa suunnilleen samaan hintaan kuin lentomatkankin. Ja let’s face it: aika monelle meistä hinnalla on kuitenkin aika suuri merkitys ostopäätöstä tehdessä.

Viime vuoden lentopäästöt – ja sitä kautta kaikkien edellisvuosien päästöt – on tsekattavissa tässä postauksessa.

Mikä oli sun luku viime vuoden lennoista?

Lisää tästä aiheesta

12 Kommenttia

miija 22.2.2017 at 9.43

Erittäin mielenkiintoinen postaus. Pitäisi itsekin alkaa tutkia näitä päästöjuttuja enemmän. Tosin mä en yleensä tee kuin 2-3 ulkomaanmatkaa vuodessa, eikä yksikään niistä ole ollut kaukomatka. :D Suomen sisällä taas en ole lentänyt moneen vuoteen. Perus arjen päästöissä olisi sen sijaan varmasti parantamisen varaa.

Vastaa
Inka 23.2.2017 at 7.01

Tästä näkökulmasta on kyllä vaan hyvä se, mitä vähemmän matkustaa, joten peukut siitä! Arjessa on varmasti kaikella parantamisen varaa, mutta oon kyllä sitä mieltä että jos tekee edes pieniä muutoksia jokapäiväisessä elämässä, niin päästään jo pitkälle.

Vastaa
Emmi 22.2.2017 at 20.01

Kiitos hyvästä postauksesta! Itsekin hiissaan Oulu-Helsinki väliä usein, enkä ymmärrä, millä perusteella lentäminen on junailua mukavampaa tai helpompaa? Tai no, ehkä tää johtuu siitä, että olen töissä Pasilan aseman vieressä ja asunkin siitä kävelymatkan päässä :) Junamatka taittuu lyhyimmillään 5,5 tunnissa, matkatavaraa / evästä jne saa ottaa just niin paljon kuin tykkää ja istuintilaa on enemmän.

Ja jos lasken lentomatkaan mukaan sen, että joudun sekä täällä että Oulussa kulkemaan lentoasemalle, maksamaan kyydistä, jonottamaan turviksessa ja olemaan kentällä hyvissä ajoin – en todellakaan säästä lentämisellä rahaa enkä edes hirveästi aikaa. Juna vie näppärästi keskustasta keskustaan

Vastaa
Inka 23.2.2017 at 7.05

Kiitti kommentista Emmi! Tuo on juurikin oivallus, jonka oon ite tajunnu vasta viime vuonna. Laskin tuossa vähän aikaa sitten että mulla menee ovelta ovelle lentomatkaan tavallisesti se joku neljä tuntia, kun taas junailussa (jos ollaan ajoissa) matka-aika on noin 6,5 tuntia. Junamatkustaminen on kuitenkin lentomatkustamiseen verrattuna tehokkaampaa jos pitää esimerkiksi tehdä vielä töitä tai vaikkapa suunnitelmissa on kirjoittaa blogia, joten senki takia oon valinnu viime aikoina mieluummin junan. Onneksi VR on tullut nykyisin hinnassakin vastaan niin kovasti, että tuntuu oikeasti järkevältä napata se juna.

Vastaa
Pirkko / Meriharakka 22.2.2017 at 20.57

Laskin viime vuodelta lentomailimme tuossa vuoden vaihteessa ja niitä oli kertynyt 34107.
Jonkinlaisella keskiarvolla näiden muuttaminen kiloiksi voisi tapahtua kertoimella 0,199, olettaen, että mukana on niin pitkiä kuin lyhyitä lentoja suunnilleen saman verran ja näin meillä ehkä saattoi olla, kun samana vuonna kävimme niin Kanadassa kuin Mauritiuksella. Joten kiloja kertyi 6788 :-(

http://meriharakka.net/2016/12/28/matkavuosi-2016-numeroina/

Aikaisemmin laskin paljon matkoja käsittäneen sapattivapaani (7 kk) lentomailit, joita kertyi 50040, kun lensimme niin Aasiaan, Aasiassa, kuin sitten kohta taas Kaliforniaan. Tuo olisi siis ollut jo 9958 kg.

Isoja lukeamia … eikä ehkä säästöpuolellekaan kerry kovin hyviä juttuja. No ei meillä sentään kesämökkiä ole, jonne suhattaisiin yksityisautolla joka viikonloppu …

Vastaa
Inka 23.2.2017 at 7.06

Huh, aikamoisia päästöjä sullakin! Tää on todella kaksiteräinen miekka, kun toisaalta tekisi mieli matkustaa niin paljon kuin suinkin, mutta sitten toisaalta tajuaa että mitkä ympäristövaikutukset sillä toiminnalla on. Tekee ihan hyvää edes kerran vuodessa oikeasti pysähtyä miettimään näitä juttuja.

Vastaa
Minna 23.2.2017 at 21.32

Laskin omani, sain vähän päälle 1000. Vain lyhyitä lentoja viime vuonna ja Norjaan mentiin menomatka autolla.

Nostan hattua siitä, että nostat matkablogissa esiin myös tämän ympäristö- ja ilmastopuolen. Pakko myöntää, että vaikka muuten varsin vihreästi pyrinkin elämään, olisi (lento)matkailusta luopuminen juttu, josta minun olisi tosi vaikea luopua, vaikka siitä syyllisyyttä tunnenkin… Onneksi on lentomaksut, joilla voi ostaa omaatuntoa vähän puhtaammaksi.

Vastaa
Inka 24.2.2017 at 6.32

Jes, hyvä Minna!!! Alle 1000 kg on kyllä tosi kadehdittava luku. Ja kiitos hatunnostosta, arvostan sitä kovasti. Oon pohtinut vuosien aikana tosi paljon lentomatkailusta luopumista ja myös noita lentomaksuja. Tässä matkakuumetilanteessa lentämisestä luopuminen tuntuu pahimmalta painajaiselta, mutta hyvä kun muistutit noista lentomaksuista! Mietin niitä joskus kovastikin, mutta en oo vielä tähän päivään mennessä ostanut niillä hyvää omaatuntoa. Nyt voisi olla taas sopiva aika perehtyä niihin!

Vastaa
Arimo | Arimo travels 24.2.2017 at 10.23

Sopivasti sama aihe itselläkin ajankohtainen, kun tällä viikolla vihdoin laskin viime vuoden päästöt (2500 kg) ja maksoin lentomaksut :)

Vaihtoehtoja eri päästövähennyksille on aika pökerryttävä määrä. Lopulta päätin itse käyttää kotimaista Lentomaksu.fi-palvelua (http://lentomaksu.fi/maksa_lentomaksu.html), joka on taustatyön perusteella luotettava.

Vastaa
Inka 28.2.2017 at 20.16

Jes, huippua että nääki laskit! Ja oot vielä kova kun hoidit samaan syssyyn myös lentomaksut. Siinä mulla olis vielä parannettavaa, sillä en oo vielä koskaan maksanu niitä. Täytyy perehtyä tuohon sivustoon, kiitti linkkivinkistä!

Vastaa
hohhoijaa 28.2.2017 at 18.35

Se kone lentää silti, olit kyydissä tai et. Täysin turha postaus.

Vastaa
Inka 28.2.2017 at 20.17

:D Ja tää sun kommentti ei ollu?

Vastaa

Jätä Kommentti