Pallontallaajat.net
Valikko

Ihka ensimmäinen bungalow-majoitus Thaimaassa

Kirjoittanut Inka 15.3.2017

Odotin tosi kovasti majapaikkoja Thaimaassa, sillä pääsin viimein maistamaan sitä lähes kaikkien reissaajien hehkuttamaa bungalow-elämää! Haaveissa siinsi oma pikkuruinen mökki paratiisirannan edustalla, heikosti rähisevä tuuletin ja verhojen läpi sisälle paistava aurinko. Ja niitähän mää sain, oikein kunnolla.

Majoituttiin kahden viikon mittaisen reissun aikana kahdessa eri bungalowissa. Ensimmäinen toimi perinteisen hotellin yhteydessä Koh Lantalla, toinen oli puhtaasti bungalow-mökeistä koostuva lomakylä. Meidän budjetilla ei päästy noissa kohteissa aivan sinne rantaan, mutta molemmissa paikoissa oltiin kuitenkin suht lähellä. Se oma mökki aivan rannassa jäi siis odottamaan vielä seuraavaa kertaa.

Ensimmäinen bungalow oli osa Lanta Fevrier Resort -hotellia,  ja oli kieltämättä ihan superkämänen. Toki meillä oli perusmukavuudet: juokseva vesi, vessa, kylppäri, tuuletin ja telkkari, mutta ne ei ihan hirveästi tasanneet sitä, että bungalow oli tosi likainen. Eipä siinä, ei sinne oltukaan tultu koko päiväksi makoilemaan, joten heti kun työpäivä oli pulkassa, painuin Karimin seuraan pihalle.

Koh Lipellä sijainnut majapaikka ylittikin sitten odotukset oikein kunnolla. Bayview Sunset Resort lunasti kaikki lupaukset, ja meidän pikkuruinen mökki oli ihan huippu! Siellä oli samat mukavuudet kuin Lantankin majapaikassa, mutta siisteys, oma parveke ja ihan pikkuisen nurkasta avautuva rantanäkymä saivat pisteet nousemaan tämän bungalowin puolesta. Oma parveke oli kyllä aivan ässä, sillä noustessani reissuaamuina viiden maissa hakkaamaan näppistä oli kätevää, kun oli mahdollisuus astua partsille nauttimaan lämmöstä työpäivän aikana.

Nyt kun ensimmäinen bungalow-kokemus on takana, seuraavalla kerralla osaa ehkä vähän paremmin taas kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin. Niitä on tuon kokemuksen perusteella erityisesti rannan läheisyys ja siisteys sekä se, että naapurimökki ei oo aivan kyljessä kiinni.

Thaimaan-reissu oli kyllä täynnä ekoja kokemuksia, ja ensimmäinen majoittuminen Bungalowissa oli kyllä siistiä!

Ja pst! Uudistin blogin ulkoasun kokonaan, kuten varmasti huomasit. Mitä mieltä oot, ja onko käytettävyys kohdillaan?

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti