Pallontallaajat.net
Valikko

Kesän nopea tilannekatsaus: tajuton määrä reissuja ja pikakuulumiset

Kirjoittanut Inka 16.6.2017

Moro pitkästä aikaa! Itselleni todella epätyypillisesti oon pitänyt vähän aikaa postaustaukoa, sillä oon joutunut elämässäni tilanteeseen, missä pitää valita liikunnan, unen ja bloggaamisen väliltä. Kaksi ekaa menee ymmärrettävästi etusijalle, joten vaikka asiaa olis vaikka kuinka, en oo millään ehtinyt tulla kertoilemaan sen enempää Kroatiasta, Madeirasta tai Lontoosta.

Taekwon-Do vie nimittäin tällä hetkellä kaiken  mun vapaa-ajan, sillä teen kahta isoa ja yhtä pientä projektia samanaikaisesti. Vuorokauden tunnit on meinanneet loppua kesken jo tosi monta kertaa, mutta onneksi valoa on näkyvissä tämänkin tunnelin päässä ja homma helpottaa heti kohta, tai ainakin jossain vaiheessa.

Pakko kuitenkin tässä välissä ilmaista ilo siitä, miten on hienoa ettei tästä kiireestä oo kuitenkaan puuttunut reissuja, ja niille on tehty aikaa kaikesta huolimatta. Eilen palattiin takaisin kotiin Tallinnasta, missä vietettiin pari päivää melko upeissa keleissä. Reissu oli tähänastisista Tallinnan-seikkailuista ehdottomasti paras, joten kannatti todellakin käydä. Eikä mun matkailuputki lopu vielä tähän, sillä ensi viikolla odottavan juhannuksen kunniaksi edessä on vielä reissu Ouluun, mikä on tietysti aivan mahtavaa!

Oon naureskellut tänä keväänä kovasti sille miten mun reissut ei vaan jakaudu tasaisesti. Esimerkiksi tänä vuonna olin ensin kokonaiset neljä kuukautta Suomessa, ja nyt sitten edelllisen kuuden viikon aikana oon kotinurkissa parin viikon verran. Nyt ainakin toistaiseksi olis kuitenkin luvassa ihana Suomen kesä, ja seuraava reissu on mahdollisesti vasta elokuussa, kun lähdetään kesälomalle Kreikkaan. Tosin koskaan ei voi tietää, jos jotain ilmenee vielä ennen sitä. :)

Tämän nopean reissutilannerapsan myötä toivotan ihanaa viikonloppua, palataan toivottavasti pian!

Ps. Vitsi mää kaipaan tällaista bloggaamista, kun joka postausta ja kuvaa ei tarvinnut miettiä tuntikausia vaan blogiin kirjoitti ihan vaan omia tunnelmia ja kuulumisia, ja uusi postaus syntyi vartissa sekä tietty täysin ilman SEO-optimointia. Ehkä mää palaan tähän jatkossa, sillä mitäpä sitä harrastuksesta turhia ressaamaan!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Raija 17.6.2017 at 0.42

Pakko nain lukijanakin sanoa, etta usein on kova ikava sita aikaa kun bloggaajat vain kirjoittivat ajatuksenvirtaa! Ilman etta joka sanaa piti miettia SEOn kautta tai etta joka asiasta kirjoitettiin ‘ammattimaisemmin’ koska se on maksettu yhteistyopostaus! Kuinka kaipaankaan niita autenttisia matkapaivakirjoja, joita oikein kukaan ei enaa kirjoittele.. eivathan ne ole niin ammattimaisia. Tylsaa! Etta kiitosta vaan tallaisesta postauksesta! :)

Vastaa
Anni 17.6.2017 at 13.19

Pakko kommentoida Raijalle että itse ainakin vielä kirjoitan blogia juurikin vain omaksi ja muiden iloksi, enkä saa siitä penniäkään rahaa. Muiden blogeja lueskellessa olen ajatellut onko oma blogini ihan tylsä kun kirjoittelen juuri arkiasoista ja normaalia “matkapäiväkirjaa” ilman sen kummempia hienouksia. Mutta jokaiselle jotakin… No, tämä nyt ei asiaan liittynyt juuri lainkaan mutta oli vaan pakko kommentoida. :D Kiitos ja hei. Ja hyvää viikonloppua sinnekin!

Vastaa
Inka 18.6.2017 at 9.30

Mahtavaa, että blogimaailmasta todella löytyy jokaiselle jotain. :)

Vastaa
Inka 18.6.2017 at 9.30

Hei kiitti kommentista Raija, tosi kiva kuulla! :) Ite tykkään molemmista, mutta jatkossa koitan muistaa tosiaan näidenkin olemassaolon. Harmillisesti on mennyt kyllä siihen suuntaan että jatkuvasti on paine tehdä jotain todella hienoa, oli kyseessä sitten maksettu yhteistyöpostaus tai ei. Pidän nää kyllä tulilla jatkossakin!

Vastaa

Jätä Kommentti