Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kuvaterveiset kahden viikon Kreikan-lomalta - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Kuvaterveiset kahden viikon Kreikan-lomalta

Kirjoittanut Inka 22.8.2017

Terkut kesälomalaiselta! Kreikan pariviikkoinen loma on nyt ohitse, ja palattiin eilen Aegeanin lennolla takaisin kotiin. Kaks viikkoa hujahti hetkessä, ja piti sisällään kaivattuja herkkuruokia, upeita maisemia, hulluna uimista ja suolaista vettä sekä tietysti aurinkoa.

Reissu meni tosi hyvin, mutta toki esimerkiksi pari ekaa majapaikkaa oli ihan jäätäviä lääviä ja vaati vähän vaivaa lomatunnelman kaivamiseen. Onneksi majapaikat kuitenkin parani matkan edetessä ja fiilis oli muutenkin korkealla. Mua varoiteltiin tosi paljon etukäteen siitä, että Kreikkaan ei kannata matkustaa elokuussa, mutta meidän saarihyppely sujui oikein mukavasti lähes 35 lämmöstä ja paikoitellen suuristakin turistilaumoista huolimatta.

Reitti eteni Ateenasta Miloksen saarelle, mistä jatkettiin Folegandrokselle, sieltä Santorinille ja takaisin Ateenaan. Kaks ekaa saarta oli sen verran pieniä että siellä ei juuri ruuhkailtu, mutta Santorinilla oli molempien edestä porukkaa. Olin kuitenkin ehkä varoitusten saattelemana varautunut vieläkin pahempaan, joten eipä nuo kokemukset mitenkään erityisen järkyttäviä ollu. Kuumuus oli matkailijamassoja pahempi, sillä hiki tuli hetkessä, mutta onneksi sekä siestat että ilmastointi on keksitty.

Tässä vähän kuvatunnelmia reissusta perinteisesti näin tuoreeltaan, palailen seikkailuihin tarkemmin ihan kohta!

Palataan pian!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Sonja | FIFTYFIFTY 23.8.2017 at 18.50

Kummasti tuli Kreikka-kuume näistä! <3 Ihania kuvia, kiva lukea kohta lisää!

Vastaa
Inka 25.8.2017 at 8.01

Jes, kiva kuulla että tunnelmat välittyi ja kuume heräsi! :)

Vastaa

Jätä Kommentti