Pallontallaajat.net
Valikko

Pikaterkut Nykistä reissun loppumetreillä

Kirjoittanut Inka 12.11.2017

Jollekin vajaan neljän päivän mittainen reissu pitkän lentomatkan taakse vois kuulostaa hulluudelta, mutta kun kohde on New York, ei se oo mitään muuta kuin fiksua. Toki olis pidempi reissu kaikin puolin (paitsi ehkä budjetin kannalta) parempi, mutta jos toinen vaihtoehto on jättää kokonaan lähtemättä, ei valintaa tarvi juuri miettiä.

Meidän reissu on sujunut mahtavasti! Nykissä on niin paljon nähtävää että päivät olis kuluneet jo vanhoja suosikkipaikkoja katsellessa, uusista paikoista puhumattakaan. Me ollaan koitettu saada hyvä kombinaatio molempia, ja ollaan onnistuttu siinä aika hyvin: kokoajan vähän jotain tuttua mutta myös jatkuvasti jotain uutta.

Nyt takana on kolme päivää ja on lähtöpäivän aamu. Kirjoittelen tätä hotellihuoneen yläpedillä Sannan vielä nukkuessa, sillä kello on vasta puoli kuusi aamulla, mikä kertoo siitä miten en oo saanu käännettyä mun unirytmiä kuin vähän, ja se on ihan OK. Aikaiset aamut on ollu aina mun juttu, ja kun aurinko laskee täälläkin jo neljän–viiden maissa, on kaupunki joka ei koskaan nuku oikein hyvä seikkailukohde myös varhain aamulla.

Reissuun on mahtunut ihan hirveästi: ollaan shoppailtu tosi paljon, kävelty kymmeniä kilometrejä, syöty hulluna hamppareita, tunnelmoitu ihanaa kaupunkia, nähty upeita auringonlaskuja, käyty musikaalissa, nautittu Central Parkista ja katseltu maisemia korkealta pilvenpiirtäjästä. Toki ollaan saatu myös osamme aika tehottomasta palvelukulttuurista ja metrojen sekoiluista, mutta siitä huolimatta en pääse mihinkään siitä, että Nyki on ihana!

Tänään edessä on vielä vikat tuliaishankinnat, viimeinen bagel with cream cheese -aamiainen ja vikat vilaukset pilvenpiirtäjiin ennen kotimatkaa. Nyt lyhyt reissu tuntuu tosi hyvältä ja ihanalta piristykseltä syksyn keskellä, mutta voin olla toista mieltä muutaman päivän päästä, kun kiroan jet lagia. Tosin eipä sen väliä, sillä siitäkin huolimatta lähtisin matkalle varmasti milloin vaan uudelleen, oli aikaerorasitusta tai ei.

Nyt alan valmistautua vikaan päivään, ja palaan teidän ihaniin, viime postaukseen jättämiin kommentteihin vielä tuonnempana. Kasivuotiskisaan ehtii osallistua vielä, sillä aikaa on reippaasti. Jos siis haluat voittaa setin meikän matkailusuosikkeja, tsekkaa vielä edellinen postaus!

Ja lisää Nykin-tunnelmia on Insta storyn puolella @inkakha-tilillä. Käy tsekkaan myös ne!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Elina | Vaihda vapaalle 12.11.2017 at 18.23

New York on just passeli kohde pitkälle viikonlopulle, vaikka itsekin sitä vähän epäilin ennen sen toteutusta! Kuinka ihanaa, että teillä on ollut onnistunut reissu. :)

Vastaa
Inka 19.11.2017 at 22.12

Hehe, muistelinkin teidän juhannusseikkailua kun mietin, että onko järkiä lähtä noin lyhyeksi ajaksi. Mutta onneksi lähettiin, oli ihan mahtavaa!!!

Vastaa
Tarja 13.11.2017 at 14.25

Olipa ihana postaus! Kerran olen Nykissä käynyt ja haluaisin niin uudestaan! :)
Voi kun näytät kauniilta ja tyylikkäältä tuossa kuvassa! Ja missä ihmeen välissä hiuksesi ovat kasvaneet noin pitkiksi?! :)

Vastaa
Inka 19.11.2017 at 22.14

Kiitos ihanasta kommentista Tarja! :) New York on kyllä ihana, ja onneksi sinne pääsee nykyisin tosi edullisesti, joten kynnys lähteä ei oo enää niin korkea. Ja voi kiitos!!! Mun tukka kasvaa aika vauhdilla, se on kyllä kiva.

Ihanaa marraskuuta!!

Vastaa

Jätä Kommentti