Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Jäätävin reissumuija 2017 - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Jäätävin reissumuija 2017

Kirjoittanut Inka 27.12.2017

Kiitin luojaani (kiitos iskä ja äiti!) etten ollut juomassa mitään sillä sekunnilla, kun eteeni lävähti Aurinkorasvaa ja Aloe Veeraa -blogin tuore postaus vuoden 2017 “onnistuneimmista” matkakuvista. Itse kukanenkin, tai minä ainakin, lienee jo aikapäiviä sitten kyllästynyt kuoliaaksi supersiloteltuihin ja täydellisyyttä tavoitteleviin matkakuviin, jotka on jo niin täydellisiä, ettei ne voi olla enää aitoja.

Vaikka tietysti itsekin haluan aina vaan parempia ja parempia reissukuvia, on niin virkistävää nähdä välillä jotain ihan muuta. Siitä syystä arvostin niin paljon sitä, kun Veera laittoi itsensä täysillä likoon ja julkaisi itsestään kavalkadin ei niin imartelevia kuvia – pakaravilauttelut mukaan luettuna! Siinä räkätyshuumassa ehdin kehua ideaa fantastiseksi kuuhun ja takaisin sekä vannovani lähteväni mukaan postaushaasteeseen omilla jäätävillä kuvillani.

Mulla ei nyt oo ihan hirveästi salattavaa, osaan nauraa itselleni ja tiijän näyttäväni melko jäätävältä suurimman osan ajasta. Olinkin varautunut siihen että nyt tulee sen verran järkyttävää matskua että oksat pois, mutta yllätys olikin aika suuri tajutessani poistaneeni melkeinpä kaikki huonot kuvat itsestäni tämän vuoden aikana!! Mulle on kehittynyt vähän turhan nopsakat deletesormet, sillä kaikki vähänkään huonot kuvat saa hetkessä kyytiä, eikä niistä sadasta räpsystä oikeasti muistikortille jää kuin ihan muutama hassu. Se tapa valitettavasti rokotti myös tämän postauksen kuvasaldoa, mutta onneksi löysin sieltä muutaman vähemmän edustavan otoksen, joita en ollut ehtinyt heivata digitaaliseen roskasammioon.

Tässä täytyy selvästi skarpata tulevana vuonna, sillä mikä onkaan sen parempaa kuin vähän ees osata nauraa itelleen semijulkisesti omassa blogissa? No ei mikään!

Eli siis here we go! Yritän kompensoida kommenteilla kuvista puuttuvaa jäätävyyttä.

1. Määräilevä bitch-muija. Tältä mää näytän yleensä, kun pyydän Karimia ottamaan munsta kuvan. Jäädyn täysillä ja unohdan miten hymyillään ja sitten vaan osoittelen suuntaa mihin sitä kameraa kannattaisi kohdistaa. Ens kerralla vois opetella hymyilemään. Kiitos!

2. Silmät kiinni aina. Vaikkapa pyöräillessä Tallinnassa. Jostain syystä mulla, kuten Veerallakin, on tapana posettaa vähän väliä silmät kiinni. En tiiä onko tässä tavoitteena saavuttaa joku ihanan söpistely lopputulos vai mikä, mutta todellisuudessa näytän siltä että oon just ajamassa pois tieltä tai vastaantulijaan pahki. Luukut auki!

Ei lisättävää! Tämä puolinukuksissa napattu kuva on Lontoosta, ja olin selvästi just heränny puistopäikkäreiltä kun silmätkään ei olleet vielä auenneet.

3. Epäonnistuneet klassikkokuvat. Tiijättehän niitä suosituimpia Instagram-klassikoita, joita pitää yrittää ainakin saada itselleen myös? Mää kaavailin koko ensimmäisen Kroatian-lomaviikon nappaavani joku päivä itsestäni todellisen bikinibeibekuvan uima-altaalla, mutta sitten kun lopulta päästiin siihen pisteeseen että kamera oli roudattu kymmenen metriä sisältä ulos, oli mun sisäinen bikinibeibe muuttunut silmät sirrillään uiskentelevaksi manaatiksi. Että se siitä sitten! Uima-allas onneksi näyttää tosi ihanalta!

4. Rönö-Liisan loma-albumi. Kaikki jotka on nähny munt joskus tietää, että mulla on tosi huono ryhti. Elämän suuri tavoite on parantaa sitä pikkuhiljaa, mutta löysät polvinivelet vetää mun lantion tosi vahvasti eteenpäin, mistä syystä rönöttämisestä on tullut mulle melkein tavaramerkki. Tässä se pääsee edestä kuvattuna vielä oikein parhaimpiinsa, ja oikein mun kaikki parhaat puolet on muutenkin melkein kuin tarjottimella! Ja kuin kruununa otsan yllä mulla on vielä tässä juttu kesken, eli vielä yksi klassikko on päässyt kaunistamaan tätä otosta!

Tässä on jo vähän asennetta, mutta tuolta Rönö-Liisa näyttää revetessään nauruun samalla, kun kiskoo shortsin lahkeita alaspäin. Ja molemmat kuvat on muuten edelleen sieltä Kroatiasta!

5. Loppuun vielä yks ihan klassinen väsynyt riemuidiootti. Pystyn kuulemaan mun hörönaurun tätä kuvaa katsellessa, mistä syystä tämä on jäänyt aiemmin jakamatta meidän Berliinin-aamiaiselta. Mutta näin viksulta mää oikeasti näytän, joten ei kait siinä!

Tää oli vasta harjoituskierros, sillä vuoden päästä lupaan räjäyttää ainakin oman tajuntani paljastamalla oikeasti huonot reissukuvat itsestäni. Eli heti ekasta reissusta lähtien en poista ihan kaikkia jäätäviä kuvia, ainakaan toivottavasti.

Kiitos vain haasteesta vielä kerran Veera, kait tähän nyt jotkut muutkin lähtee mukaan?

Lisää tästä aiheesta

17 Kommenttia

Viherjuuria 27.12.2017 at 13.26

Ihan parhaita kuvia!
Itse asiassa moni blogi voisi saada minusta vakiolukijan, jos kuvat olisi tällaisia. Sinun blogiasihan vilkuilen muutenkin ja tykkään siitä nyt vieläkin enemmän <3
Näissä on iloa ja aitoutta! Iloista vuotta 2018 ja lisää näitä!

Vastaa
Inka 31.12.2017 at 8.08

Heh, iso kiitos! :D Pitää kyllä ens vuonna säästellä enemmän niitä oikeasti huonoja kuvia ja läväyttää niitäkin sitten eetteriin sopivassa välissä. Ai että tulee varmasti hyviä..

Vastaa
Kthetraveller 29.12.2017 at 8.15

Whattaah? Sähän olet niin nätti joka ikisessä kuvassa, ettei noi oo jäätävää reissumuijaa nähnytkään. Ja on se vaan kiva, että sun mies suostuu ottamaan susta kuvia. Meillä ei ole insta/somehusbandia nähtykään. Jotain se hirveen anomisen jälkeen suostuu ottamaan (tarvitaan tosin yhteistyöpostaus suurinpiirtein siihen, että tietää mun TARVITSEVAN niitä kuvia) mutta tulos on niin surkea, että ei niitä kuvia voi paljookaan käyttää :D Elämä on. Mutta hei, niistähän niitä “huippukuvia” postaukseen taitaiskin löytyä multakin…

Anyway. Oot sie niin söpöliini!

Vastaa
Inka 31.12.2017 at 8.09

Haha, täytyy kyllä tunnustaa että nää ei varmasti oo hirveimmästä päästä, kiitos nopeiden delete-painallusten. Mutta sillä mennään mitä on, ja nää oli tällä kertaa! Ja joo, Karim on joutunut altistumaan somekuvaamiselle since 2009 kun blogi perustettiin, joten tässä vuosien aikana siitä on kouliutunut melko erinomainen somehusband. :D

Kiitti K!

Vastaa
Elina | Vaihda vapaalle 29.12.2017 at 8.47

Missä ne jäätävät kuvat on? :D Näkisit mun versiot! Ne on julkaisukelvottomia. Sähän oot näissä kaunis kuin kedon kukkanen!

Vastaa
Inka 31.12.2017 at 8.10

Sori Elina, toivottavasti et pettynyt ihan hullun kovasti! Mää yritän deletoida vähemmän ens vunna, niin muuttuu kedon kukkaset joksikin aivan muuksi..

Vastaa
Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 29.12.2017 at 9.29

Nää on hauskoja juttuja aina! Reilu vuosi sitten tein samanlaisen jutun muistaakseni kilroyn innoittamana :D tsekkaappa linkistä meidän kammotukset :D https://www.terveisetpaivantasaajalta.com/single-post/2016/04/09/weirdwinningface

Vastaa
Inka 31.12.2017 at 8.11

Ahh mitkä naurut sain ko kävin tsekkaan nuo teidän kuvat, haha! :D :D Ihan superhyviä! Tuommoinen oldies goldies olis kyllä itselläki kova tehdä, sillä klassikkomateriaalia löytyy vuosien varrelta.

Vastaa
Jenna 29.12.2017 at 11.40

Mikä kaunokainen! Tää oli kyllä hauska idea. Omat vastaavat kuvat menisivät kaikkine vilautuksineen mappi Ööhön. Oon kyllä samaa mieltä noista siloitelluista reissukuvista. Särmää pitää olla! :)

Vastaa
Inka 31.12.2017 at 8.12

Kiitos Jenna, itsekin koiin olevani todella parhaimmillani näissä. :D Jospa ens vuonna nähtäis nykyistä enemmän särmää myös matkablogipuolella!

Vastaa
VEERAPIRITA / AURINKORAA JA ALOE VEERAA 29.12.2017 at 11.50

Rönö-Liisan lomakuvat oli parhaat kyllä. :’D Ihanaa Inka, että lähdit mukaan tähän! Hauskaa oli päästä itsensä lisäksi naureskelemaan myös muille. ;)

Ps. Mikähän siinä on, ettei ne pirun silmät pysy auki meillä?

Vastaa
Inka 31.12.2017 at 8.13

Heh, meikän kans pääsee aina naureskelemaan muille, se on varma. :D Ja Rönö-Liisan seikkailut jatkuu, katotaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Ens kerralla ehkä silimätki auki, katotaan!

Vastaa
VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA 31.12.2017 at 15.36

Jään innolla odottaa Rönö-Liisan seikkailuja! :’D

Vastaa
Milla 30.12.2017 at 10.49

Ite en ole yhtään valokuvauksellinen ja aikoinaan rippi kuvatkin piti käydä ottamassa uusiksi kun melkein kaikissa kuvissa oli silmät kiinni. Että kivat niille jotka jaksaa ottaa 1001 selfietä muikistellen kameralle. Itseni tekee mieli paeta siinä kohtaa kun joku haluaa ottaa kuvia.

Vastaa
Inka 31.12.2017 at 8.15

Haha, eikä! :D Aikamoinen tuuri käynyt jos joka ikisessä rippikuvassa olit silmät kiinni. Mutta pääsitpähän ainakin reenaileen kunnolla. :D Mulla on joskus kans ollu pakosuunnitelmat mielessä, mutta nykyisin aika harvoin, sillä mitäpä sitä itteä piilottelemaan, kun kaverit kuitenki näkee. Tosin lopputulos ei oo juuri koskaan mitään tosi silmiähivelevää, mutta minkäs sitä ihminen omalle naamalleen mahtaa..

Vastaa
Jenna 30.12.2017 at 11.13

Haha oli niin hauska postaus että oli ihan pakko tehdä itsekin samanlainen!

http://imjn.pallontallaajat.net/2017/12/30/onnistuneimmat-otokset/

Vastaa
Inka 31.12.2017 at 8.15

Jes, mahtavaa! Ja ihan huikeita otoksia, hyvä Jenna! :D :D :D

Vastaa

Jätä Kommentti