Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Euroopan-seikkailuja tulevalle keväälle - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Euroopan-seikkailuja tulevalle keväälle

Kirjoittanut Inka 9.1.2018

Ai että miten hyvä fiilis nyt onkaan, nautiskelen nimittäin juuri nyt siitä euforisesta olotilasta, mikä aiheutuu lentojen ostamisesta. Ei huolen häivää!

Ja ei muuten ollut ensimmäinen kerta kuukauden sisällä, sillä aikaisemmin tapahtui niin, että käytin synttärilahjaksi saamani Finnairin lahjakortin (kuinka siistiä on täyttää 30 kun kaverit on maailman parhaita?) ja ostaa päräytin itselleni lennot myös aikaisemmin. Eli nyt on siis kahdet kevätlennot jo plakkarissa kuukauden päässä odottavan Singaporen-seikkailun lisäksi. Ei paremmasta väliä!

Molemmat kohteet sijaitsevat otsikon mukaisesti Euroopassa minkä lisäksi ne on mulle myös tuttuja. Näihin kumpaankin oli vaan pakko päästä, joten oli puhtaasti ajan kysymys, milloin painelen lentolippukauppaan ja nappaan itselleni lennot. Sen enempiä salailematta, nää klassikkokohteet on tietysti Lontoo ja Zürich!

Lontoo on mulle itsestäänselvä valinta, ja toisin kuin parina aikaisempana kertana, tällä kertaa en suuntaakaan sinne itsekseni. Sain nimittäin houkuteltua työkaverini Christun messiin, ja jos totta puhutaan niin eipä siinä oikeastaan tarvinnut juurikaan houkutella. Kerran kysyin ja hetken päästä meillä oli lennot. :D Parasta tässä on tietysti se että taktikoitiin matka-aika mahdollisimman hyvälle säälle eli toukokuun lopulle, kunnes nyt tällä viikolla eli useita viikkoja lentojen ostamisen jälkeen tajuttiin, että ollaan kaupungissa tismalleen samaan aikaan kuninkaallisten häiden kanssa. Siitä jos mistä tulee mielenkiintoista!

Zürich taas on siinä mielessä mulle ilmiselvä kohde, että vaikka oon käynyt siellä vaan kerran (enkä silloinkaan oikeastaan Zürichissä vaan Bruggissa), yks mun parhaimmista ystävistä asuu siellä. Olikin siis aika mulla ja Karimilla matkustaa Tiinan ja Flavion luokse, edelliskerrasta onkin jo kolme (!!!) vuotta, joten onhan se aika törkeää. Nyt viimein hetki sitten saatiin ostettua lennot, ja tulevana pääsiäisenä suunnataankin Oulun sijaan Sveitsiin. Parasta on se, että lähihuudeilla sijaitsee myös toinen ystäväpariskunta, joten täytyy toivoa että saadaan kaikki aikataulut natsaamaan ja päästään näkemään kaikkia!

Tää reissuvuosi siis lähtee käyntiin oikein mukavasti, ja täytyy toivoa että tää on vasta alkusoittoa. Eniten jännittää tietysti se, että parhaiden matkatarjousten aika on vasta ensi viikolla, kun on matkamessujen aika. Katsotaan, mitä silloin tulee vastaan. Ja muuten, jos kaipailet lippuja messuille etkä oo vielä käynyt osallistumassa messulippuarvontaan, se kannattaa tehdä edellisessä postauksessa!

Joko sulla on lentoja tälle vuodelle?

Lisää tästä aiheesta

9 Kommenttia

Noora | Kerran poistuin kotoa 10.1.2018 at 12.58

Kun nyt satuit kysymään, niin mulla on tälle vuodelle muistaakseni 25 lentoa :D Lontookin houkuttaisi vielä syksymmällä, mutta kattellaan!

Vastaa
Inka 11.1.2018 at 17.52

:D :D :D En kestä!

Vastaa
VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA 11.1.2018 at 20.29

Kevyt määrä lentoja, perus. :’DDD

Vastaa
Salla 10.1.2018 at 21.26

No nyt mä vasta kade oonkin! Kuninkaallisten häiden aikataulujen selvittyä aloin nimittäin heti iteki unelmoimaan toukokuisesta Lontoosta!

Vastaa
Inka 11.1.2018 at 17.52

:D Haha, mun eka reaktio oli että apua, mutta eiköhän se tuu olemaan aikamoinen elämys.

Vastaa
VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA 11.1.2018 at 20.31

Ei ollenkaan huonolta kuulosta, Lontooseen halusin kyllä niiiiiin paljon. En oo käynyt koskaan! Ehkä tämä vuosi olisi se, kun asia korjaantuu. Täälläkin on kolmet lennot takataskussa: Sri Lanka, Rooma ja toinen Rooma, tosin silloin käydään myös Napolissa.

Tuo on kyllä jännä tunne, kun ostaa lentoliput – en ihan äkkiseltään keksi mitään yhtä hyvää fiilistä kuin se, että tiedät varmasti pääseväsi jonnekki!

Vastaa
Inka 16.1.2018 at 16.40

Täh, nyt Veera äkkiä nappaamaan jotku Lontoon-lennot!!! Nuo sun suunnitelmat kuuluu kyllä mahtavalta, varsinkin Sri Lanka joka on ollu itelläki haaveissa tosi pitkään! Toivottavasti reissu onnistuu superisti!

Vastaa
illusia 13.1.2018 at 9.18

Lissabonin paluulento tuli varattua toukokuulle jo aiemmin, kun sattumalta huomasin edullisen (75€) TAP:n suoran lennon. Tänään varasin menolennon Madridiin, kun Norski siirsi vuodenvaihteen tarjoukset myös huhtikuulle. Tuo reilun viiden viikon Espanja-Portugali -reissu on tämän vuoden päämatka, mutta tsekkailen vielä edullisia Frankfurtin lentoja heinäkuulle (Moselille patikoimaan) ja ainahan täällä kieli pitkällä odotellaan Norskin ystävänpäivän tarjouksia.

Vastaa
Inka 16.1.2018 at 16.38

Oo, kuulostaa mahtavalta! Toivottavasti löytyy hyvät Frankfurtin-lennot vielä päälle!

Vastaa

Jätä Kommentti