Pallontallaajat.net
Valikko

Lomahuumassa ja aika valmiina Singaporeen

Kirjoittanut Inka 7.2.2018

Joka ikinen kerta mää lupaan itselleni että järjestän loman alun niin että voin pakata ja lähteä kaikessa rauhassa ja joka ikinen kerta huomaan, että eipä se taaskaan nappiin mennyt. Tää päivä on ollut niin klassista lennolle lähtöä kuin vaan voi kuvitella, eikä rennosta lähdöstä oo voinu puhua lähimainkaan.

Fiksu tyyppi olis tietysti valmistautunut tiistaina lähtevälle lennolle jo edellisenä viikonloppuna, tai jopa edellisellä viikolla jos viikonloppu oli täynnä suunnitelmia. No mää päätin tehä vähän toisin ja vetää edellisviikon ihan yhtä sata lasissa kuin aiemminkin, ja olin vielä sopivasti viikonlopunkin tuomaroimassa Sastamalassa SM-kisoissa. Maanantai oli sopivasti aamusta iltaan tiimin kick off, joten pakkaamiselle oli tasan kaksi mahdollisuutta: maanantain myöhäisilta ja tiistai-iltapäivä hetkeä ennen lähtöä. Piipahdin kuitenkin töissä vielä tiistaina, ja kun kiirepakkailun jälkeen purin stressiä tirauttamalla pienet itkut suihkussa ennen lähtöä lentokentälle totesin, että hienosti meni taas.

Jokin siinä kuitenkin on, että vaikka lähteminen on nykyisin aina yhtä stressaavaa, en vois kuvitellakaan viettäväni lomia lähtemättä reissuun. Maiseman vaihtaminen on lähes täydellisen toimiva tapa keskittyä ihan muuhun kuin kodin ympyröihin, työkiireisiin tai harrastusten tuomiin velvollisuuksiin. Lentokenttäbussissa nukuttujen pikapäikkäreiden jälkeen olin kuitenkin jo lähes uusi ihminen (eli käytännössä Karim uskalsi taas jutella mulle), ja todellinen reissufiilis iski viimeistään siinä vaiheessa, kun odoteltiin koneen lähtöä.

Tosin kieltämättä vois tehdä ihan hyvää kokeilla lomaa ihan vaan kotikonnuilla, mutta veikkaanpa että sellaista mahdollisuutta ei oo ihan heti luvassa. Jos taskussa ei loman alkaessa oo lentoja maailmalle, on suunnattava vähintään pohjoisen kotiin.

Jos mulla olis kaikki maailman aika, olisin ajastanut teille muutamia postauksia matkan ajaksi, sillä tämän loman aion ottaa ihan täysin blogivapaasti. Päivitän kuulumisia instaan, mutta muuten tuskin tuutte munsta kuulemaan. Pahoittelut tästä, mutta kuten tästä postauksesta voi päätellä, viime aikoina on riittänyt tekemistä. Mieluusti vältän nuo stressi-itkut jatkossa, joten otan nyt kerrankin hyvällä omallatunnolla loman kannalta.

Palataan siis sitten, kun rento loma on tehnyt tehtävänsä ja akut on taas täynnä virtaa!  (Paitsi yks podcast-postaus mulla on valmiina odottamassa, että saatais nauhoitus editoitua. Ehkä se tulee ulos tässä loman aikana..)

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti