Pallontallaajat.net
Valikko

Unelmien kuumailmapallolento Kappadokiassa

Kirjoittanut Inka 11.3.2018

APUA!!!! Tiedättekö sen fiiliksen, kun on haaveillut jostakin jo vuosikausia, jopa vuosikymmenen, ja se viimein toteutuu? Mää oon saanut hykerrellä tässä tunteessa vuoden sisällä jo kaksi kertaa, ensin Santorinilla viime kesänä ja nyt tänään Turkin Kappadokiassa. Toteutin nimittäin tänään aamun sarastaessa pitkäaikaisen matkaunelmani ja osallistuin kuumailmapallolennolle Kappadokiassa!!!

Fiilis on edelleen aivan uskomaton, enkä osaa lainkaan pukea sanoiksi sitä tunnetta, jonka vallassa olin tänään. Saan varmasti sulatella tätä kokemusta vielä pitkään, mutta halusin siitä huolimatta jakaa ensifiilikset teille. Ai että, kun on onnekas olo! Kuumailmapallon korissa ollessani sen leijuessa rauhakseltaan eteenpäin noin kahden kilometrin korkeudessa olo oli täysin epätodellinen. Siinä me vaan oltiin työkaverini Kristan kanssa aivan rauhallisina, sillä kumpikaan ei sisäistänyt sitä, mitä sillä hetkellä juuri tapahtui. Enkä totuuden nimissä ole sisäistänyt vieläkään.

En voi uskoa, että mää oikeasti pääsin kokemaan sen! Ihanaa!

Lisäraportti on takuulla luvassa myöhemmin. Terveiset Turkista, meidän matka jatkuu huomenna Antalyaan!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti