Pallontallaajat.net
Valikko

Hurjan monipuolinen viikko Turkissa: vuoria, rantaa ja kaikkea siltä väliltä

Kirjoittanut Inka 16.3.2018

Palasin eilen kotiin Turkista, ja pää on vieläkin aivan pyörällä. Vietin edelliset kahdeksan päivää maassa työmatkalla, jonka tarkoitus oli löytää Turkista jotain aivan uutta perinteisten rantakohteiden sekä Istanbulin-kaupunkiloman rinnalle. Ja voin kertoa, että uusia kokemuksia tuolta matkalta ei puuttunut!

Työskentelen siis matkailutoimittajana Rantapallossa, ja urapolkuani olen avannut paremmin tässä postauksessa. Työni mahdollistaa aika ajoin myös reissuja ulkomaille, mistä saan olla tosi kiitollinen, sillä matkat on pääasiassa olleet tosi upeita ja täynnä ikimuistoisia elämyksiä, ja niin oli myös tämäkin.

Meillä oli pääasiassa kaksi kohdetta, joiden ympärillä reissun aikana pyörittiin. Ensin ohjelmassa oli vuoristo-osuus Kappadokiassa ja sitten mentiin rantahumuun Antalyaan. Oli hullua kokea viikon aikana ensin talvi ja useiden kilometrien korkuiset lumihuippuiset vuoret, sitten kevään tuntua kivisavupiippujen keskellä ja lopulta aivan kesää rantahumussa. Yhdessä viikossa!

Parasta reissussa oli ehdottomasti – kuten edellisestäkin postauksesta ilmenee – yli kymmenen vuoden unelman toteuttaminen eli kuumailmapallolento Kappadokian yllä. Oon edelleen haljeta onnesta kun edes mietin koko kokemusta.

Sen lisäksi reissussa oli myös monia muita huippujuttuja, kuten esimerkiksi Düdenin vesiputous, joka loksautti mun leuan jalkojen tasolle heti ensinäkemältä, sekä esimerkiksi road tripillä ihastellut uskomattoman kauniit ajomaisemat ja Etelä-Turkin hulppeat rannat.

Viikoksi riitti näkemistä, ja tuo seikkailu avasikin silmät Turkista aivan uudella tavalla. Totta kai tiesin Kappadokiasta ja oon tietoinen myös monista muista Turkin upeista luontokohteista, mutta silti on aivan eri asia lukea niistä kuin kokea ne itse, olla paikan päällä ja nähdä ne omin silmin.

Turkin-seikkailusta riittää paljon kerrottavaa, mutta aloitetaan seikkailukertomukset tuttuun tapaan tällä fiilistelyllä, sillä mikä voittaisi fiilistelyn? Ihanaa viikonloppua!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti