Pallontallaajat.net
Valikko

Ei lomaseikkailuja tänä kesänä

Kirjoittanut Inka 16.5.2018

Huh, mistä reissuvuodesta oon saanut nauttia jo tälle vuotta! Mun mittapuulla viisi reissua viiden kuukauden sisällä on just ihanteellinen määrä, ja on hauska huomata miltä tuntuu, kun reissuja on just sopivasti. Jatkuva kaukokaipuu ja seikkailunnälkä on tietysti läsnä edelleen jatkuvasti, mutta tämän vuoden seikkailut Singaporessa, Turkissa, Sveitsissä, Sloveniassa ja Islannissa ovat saaneet aikaan sen, että nyt toukokuun puolivälissä fiilis on melko rauhallinen. Siitäkin huolimatta, että kesäloma on edelleen suuri kysymysmerkki ja vaikuttaisi melko vahvasti siltä, että tänä vuonna ei tuu mitään suurta seikkailua, ainakaan kesällä.

Nää toukokuun puolivälin helteet on kuitenkin olleet riittämiin rakastumaan taas kotimaahan, ja jäätävän hektiset päivät on ollut omiaan muistuttamaan, että kotona on oikeastaan aika siistiä olla. Varsinkin nyt, kun kaikki arjen nappulat on taas ensimmäistä kertaa vuosiin kuosissa. Siispä en koe juuri minkäänlaista ahdistusta siitä, että kesälomareissua ei tänä kesänä ole näköpiirissä.

Muita seikkailuja toki on luvassa. Tää kevät on ollut ihan uskomatonta työmatkojentäyteistä seikkailua, ja jos kaikki menee nappiin, oon noin kuukauden kuluttua taas seuraavalla retkellä. En kuitenkaan välitä puhua siitä vielä sen enempää, sillä töihin liittyvät reissut ovat tosia vasta sitten kun lentoliput on kourassa, ja yleensä ne ovat sitä säkällä kaks päivää ennen lähtöä. Eli katsellaan sitten!

Tulevan mahdollisen työreissun lisäksi mulla on takataskussa myös toinen matka, nimittäin vuosittainen kesäreissu Lontooseen. Mikä parasta, se odottaa aivan kulman takana! Lähden nimittäin lauantaiaamun kunniaksi kohti Helsinki-Vantaata kahden työkaverin kanssa, ja nautitaan Lontoon helteistä sekä unohtumattomasta hääviikonlopusta kahden päivän verran. Mitään paineita ei oo, sillä Lontoo on onneksi vanha tuttu, joten mulle riittää kaupunkitunnelman haistelu.

Näiden reissujen lisäksi mulla ei oo mitään matkasuunnitelmia. Tai siis paljon olis, mutta nyt on kova paikka, kun pitää oikeasti miettiä haluanko toteuttaa ne yksin, sillä vakireissukaveri Karim ei tänä kesänä, eikä liioin tulevana syksynäkään, voi lähteä uuden työpaikan vuoksi reissuun. Toistaiseksi oon työntänyt asian mielestä eteenpäin ja luotan siihen, että lomapäivät ei katoa mihinkään ja että tätä asiaa ehtii miettiä myöhemminkin. Nyt voisin vaan nauttia siitä ajatuksesta, että jos jossain vaiheessa alkaa siltä tuntua, voin buukata reissun, ottaa lomaa ja vaan lähteä. Viidellä viikolla tekee jo aika paljon.

Jos kuitenkin kaipaat vinkkejä kesän reissukohteisiin, tsekkaa tämä Veeran postaus, johon se pyysi muakin mukaan. En tosin voinut lähteä, sillä kun kesälomasuunnitelmat sanoo eioota, ei siinä paljon vinkkejä jaella.

Mitä kesälomasuunnitelmia sulla on?

Kuvissa Singaporen-tunnelmia helmikuulta!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Lilly 17.5.2018 at 7.21

Voi että, en oo kohta kolmeen vuoteen päässyt Lontooseen ja sinne kyllä himottaisi päästä niiin ettei oo tosikaan :D Olisi siistiä päästä kaverin kanssa sinne, tai viedä kaveri Dubliniin tai Edinburghiin, jotka itse jo tunnen hyvin niin olisi kiva leikkiä opasta ja näyttää kaupungit joihin itse rakastui täysillä :) Valitettavasti lompakko ei anna yhtään periksi :(

x Lilly

Vastaa
Inka 17.5.2018 at 16.55

Voi apua, äkkiä sulle jostain halvat Lontoon-lennot! On kyllä ihana aina kun voi esitellä itselle rakasta paikkaa ystävälle, jolle kaikki tulee uutena! Toivottavasti pääset pian oppaaksi! :)

Vastaa
keke 17.5.2018 at 18.52

Tänävuonna ootan kyllä erityisen paljon kesäkuussa alkavaa kesälomaa, sillä tiedossa on ensimmäinen japanin reissu. Pariksi viikoksi reili passi ostettuna, ja majotukset varataan vasta paikanpäältä, mihin sitä ikinä eksyykään :D
Japanin reissun jälkeen 2 välipäivää kamojen pesua ja pakkaamista varten, ja kohti norjan tuntureita kalareissulle viikoksi :D

Vastaa
Inka 20.5.2018 at 20.37

Vau, kuulostaa ihan mahtavilta sun suunnitelmat, tulee takuulla unohtumaton seikkailukesä! :)

Vastaa

Jätä Kommentti