Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Teksasin meininki vaihtuu kotimaan juhannustunnelmiin - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Teksasin meininki vaihtuu kotimaan juhannustunnelmiin

Kirjoittanut Inka 21.6.2018

Ei vitsi miten hullu reissuvuosi 2018 on toistaiseksi ollut, palasin nimittäin just työmatkalta Jenkeistä! Piipahdin neljä päivää Teksasissa tutustumassa Fort Worthiin ja Dallasiin, enkä voi kuin todeta että olipahan mielenkiintoinen reissu.

Neljä päivää kohteessa kahdeksan tunnin aikaerolla tuntuu aika hullulta ja jopa järjettömältä varsinkin, kun Suomesta ei ole Teksasiin edes suoria lentoja. Oltiin reissussa Icelandairin kyydillä, eikä matka Helsingistä Dallas Fort Worthin lentoasemalle kestänyt lopulta mitenkään tuhottoman kauaa, sillä reilun kymmenen tunnin matkustamisen jälkeen päästiin perille!

Palailen jenkkireissun tunnelmiin tarkemmin tuonnempana, sillä näin juhannusta ennen ajatukset hypähtää aika vauhdilla kotimaan tunnelmiin, minkä lisäksi Albanian-reissun juttujakin on luvassa vielä aikamoinen kasa. Tosin on kyllä aika hyvä, että reissujuttuja on varastossa, sillä oon taas pitkästä aikaa tilanteessa, missä mulla ei ole varattuna yhden yhtä lentoa!

Neljä päivää Teksasissa sujahti hetkessä, mutta toisaalta tuntuu, että kaiken tapahtuneen eli tosi monipuolisen reissun vuoksi on myös fiilis, että matka kesti vähintään viikon. Erinomaisella aikataulutuksella ja hyvällä ohjelmalla ehtii kokea tosi paljon lyhyessäkin ajassa!

Oli aika jännä palata Teksasiin niin monen vuoden jälkeen, sillä viimeksi olin ollu siellä vuonna 2011, kun ajettiin osavaltion läpi poikien kanssa ekalla road tripillä. Tuolloin pysähdyttiin vaan Austinissa puolen päivän verran, joten oli tosi kiva päästä tutustumaan osavaltioon vähän paremmin paikallisten mimmien toimiessa oppaina. Ja mikä parasta – tästä Teksasin-vierailusta selvittiin täysin ilman sakkoja, vaikka sainkin nuhteita poliisilta ylittäessäni typötyhjää tietä muualta kuin suojatien kohdalta. En vissiin koskaan opi.. :D

Aloitettiin reissu viettämällä pari päivää Fort Worthissa, joka oli kunnon cowboy-kaupunki. Parhaimmillaan tunnelmat oli kuin 1900-luvun alkupuolen länkkärielokuvissa, missä saluunan ovi käy tiuhaan ja cowboyt juo kiljua kaksin käsin. Niistä tunnelmista vaihdettiin maisemaa Dallasiin, joka taas oli pilvenpiirtäjineen aikamoinen vastakohta Fort Worthille ja tarjosi sitä kaivattua suurkaupungin tuntua, ainakin arkkitehtuurinsa puolesta. Aika monipuolinen kombo siis, vaikka aikaa olikin niin vähän!

Päällimmäisenä reissusta jäi mieleen erinomainen ruoka, kuumuus ja huippu seura. Kohteet oli tosi mielenkiintoisia, ja oli ihana päästä taas käymään jenkeissä, joskin Teksas oli kyllä melkoinen yllärikohde. Road trip -tunnelmaan en ehtinyt päästä sillä en päässyt ite ratin taakse, ja myös vierailu Wal Martissa jäi odottamaan seuraavaa reissua, mutta pääsin kuitenkin Targetiin ja huristeltiin minibussilla ympäriinsä, eli lähes road trip -meiningeissä oltiin tälläkin reissulla!

Nyt fiilistelen matkaa täällä jetlageissani, ja koitan saada pään selvitettyä juhannusjuhlintaan mennessä kahdeksan tunnin aikaerosta. Veikkaan että ei tuu onnistumaan, mutta toivotaan parasta.

Teksasin tunnelmia kannattaa tsekata lisää Instagramin puolelta storysta, mihin oon päivittänyt kuulumisia ahkerasti. Ihanaa juhannusta ja palataan!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Raija 21.6.2018 at 22.42

Seurailin sun paivia Teksasissa, suhteellisen mielenkiinnolla koska olin itse sattumalta samaan aikaan Ystavan luona Dallasin kupeessa Friscossa. Ystavan luo paastyani huomasin, etta olemme lentaneet about samaan aikaan Fort Worthin kentalle, olisin kylla nykaissyt hihasta jos olisit vastaan sattunut kavelemaan. :D

Itsellani oli ihanat paivat Dallasin lammossa, toivottavasti myos sinulla oli. :)

Vastaa
Inka 27.6.2018 at 21.12

Eikä, mikä mahtava sattuma! :D Vitsi olis kyllä tuntunut hassulta, jos olisit yhtäkkiä tullut Dallasin kentällä morottaan. Ehkä ens kerralla törmätään! Reissu oli kyllä ihana, joskin lyhyt. Nyt tuntuu jo tosi kaukaiselta!

Vastaa
Tanja 28.6.2018 at 14.29

Tämä ei liity matkailuun mitenkään, mutta olis huippua jos toteuttaisit sellaisen “kauneuspostauksen” jossa kertoisit sun hiusten hoidosta. Sulla on upeat hiukset, ja olis tosi kiva kuulla että miten hoidat niitä ja saat ne kasvamaan noin hyväkuntoisina pitkiksi
Terveisin Hiustenkasvattelija

Vastaa
Inka 1.7.2018 at 9.35

Ohhoh, kiitos ihanasta kommentista ja postaustoiveesta! Pitää kyllä pitää mielessä, välillä sitä kaipaa matkailusta poikkeavia postausaiheita joten tää olis just hyvä siihen saumaan!

Tsemppiä hiusten kasvatteluun! :)

Vastaa

Jätä Kommentti