Pallontallaajat.net
Valikko

Perheloma saa jatkoa – lokakuussa Espanjaan!

Kirjoittanut Inka 16.8.2018

Kävin viime vuonna elämäni ensimmäisellä isolla koko perheen ulkomaanmatkalla. Valittiin kohteeksi Kroatia, ja kuten jotkut teistä saattavat muistaa, ei tyydytty mihinkään perinteiseen pieneen perhematkaan, vaan otettiin tavoitteeksi koota kasaan mahdollisimman iso porukka, ja sehän onnistui! Lopulta meitä suuntasi Splitin lentokentälle 12 seikkailijaa, ja porukan ikähaarukka oli 16–76 vuotta. Reissu onnistui yli odotusten, lisää voit lukea tästä postauksesta.

Jo Kroatiassa alettiin toiseksi viimeisenä iltana vähän puhua, että olisihan mukavaa tehdä tällainen reissu uudemmankin kerran. Reissusuunnittelu eteni pikkuhiljaa, ja nyt meillä on lentoliput seuraavalle perhematkalle, joka häämöttää lokakuussa. Kaikkien kavereiden kanssa, kaksin Karimin kanssa ja tuntemattomien toimittajien kanssa tehtyjen reissujen joukossa on kyllä mukava käydä reissussa myös ihan puhtaasti perheen kanssa.

Reissulla oli parasta ehdottomasti se, miten minäkin osasin välillä elää hetkessä, eikä tarvinnut miettiä mitä kuuluu läheisille, kun se lähiperhe oli siinä kans. Sillä porukalla nautittiin mahtavasta huvilasta, upeista maisemista ja siisteistä elämyksistä, mutta toki reissulla – kuten kaikilla matkoilla – oli myös varjopuolensa. Esimerkiksi ruoanlaitto aiheutti välillä turhautumisen tunteita kun sama jengi hääräsi ilta toisensa jälkeen keittiössä, ja on tietysti selvää, että noin isolla porukalla reissatessa kompromisseja on tehtävä melko rutkasti. Ne ei kuitenkaan olleet mitään siihen iloon verrattuna, mitä reissu toi, joten tosi mieluusti lähden perhereissulle uudelleen.

Ja mehän mennään! Matkan suunnittelu on edennyt melko hitaasti, mikä on isolla porukalla tietysti odotettavissa. Vieläkään kaikki ei oo saaneet selvitettyä lomia, joten toistaiseksi lentoliput on vaan viidelle: mulle, mun isälle ja siskolle sekä Karimin isoisälle ja pikkusiskolle. Nyt pidetään peukkuja pystyssä että Karim pääsis mukaan, ja tietysti vielä monet muutkin! Reissukokoonpano vaikuttaa toistaiseksi melko hulvattomalta, ja eiköhän tästäkin tuu tosi kiva matka, saatiin sitten kasvatettua porukan kokoa lähemmäs 12:a tai ei.

Pläni on suhteellisen sama kuin viime kerralla: vuokrataan hyvin varusteltu huvila (uima-allas on must, vuorinäkymä plussaa), pihaan pari autoa ja suunnitelmia vähänlaisesti. Koska reissu lähenee kovaa vauhtia ja lokakuuhun ei oo enää kovin paljoa aikaa, otaksun että reissuporukka on kasassa viimeistään kuukauden päästä, jolloin viimeistään on ihan hyvä varata majoitus. Paha vaan, kun viime reissulle varattu majapaikka oli niin hyvä, että odotukset on nyt aivan liian korkealla!

Kohteena meillä on Katalonia Espanjassa. Lennot on Barcelonaan, ja tavoite olisi löytää niiltä nurkilta hyvä majapaikka, tehdä ehkä päiväretki Barcelonaan ja seikkailla muuten vuoristossa ja nauttia vaan maisemista, ruoasta ja seurasta.

Uskon, että tästäkin tulee melko hyvä!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti