Pallontallaajat.net
Valikko

Vieraana Lily Talks -podcastissa

Kirjoittanut Inka 3.10.2018

Monet teistä on kyselleet mun ja Millan podcastien perään, iso kiitos siitä!! Kuten oon aikaisemminkin lupaillut, palataan podcastien pariin heti, kun elämäntilanteet sen sallii. Edellisistä nauhoituksista on kulunut aikaa jo kuukausikaupalla, joten olin aika innoissani, kun Anna Vihervaarasta -blogin Anna pyysi mua vieraaksi Lily Talks -podcastin vastuullista matkailua käsittelevään jaksoon yhdessä Reilun matkailun yhdistyksen puheenjohtajan Mia Halmenin kanssa.

Keskusteltiin meistä matkailijoina juuri vastuullisuuden näkökulmasta, ja oli superkiinnostavaa päästä kuulemaan ns. oikean asiantuntijan vinkkejä. Mää otin haastiksessa enemmän kokemusasiantuntijan roolin, sillä en oo tutustunut aihetta käsitteleviin tutkimuksiin tai perehtynyt kirjallisuuteen muutamaa vastuullista matkailua käsittelevää opasta enempää, joten Mian vinkit oli tosi kiinnostavaa kuultavaa.

Sen enempää spoilaamatta suosittelen käymään kuuntelemassa uusimman Lily Talks -jakson podcastin, joka löytyy täältä. Kivoja kuunteluhetkiä!

Iso kiitos vielä Annalle kivasta podcast-kokemuksesta ja erityisesti Sarille, joka oli suositellut mua haastateltavaksi! <3 Käy ihmeessä kuuntelemassa myös yksin matkailua käsittelevä Lily Talks -podcast, jossa on haastateltavina bloggaajakollegat Anna-Katri ja Veera!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti