Pallontallaajat.net
Valikko

Huikea Finnish Travel Gala

Kirjoittanut Inka 9.10.2018

Viime viikon perjantaina oli erityislaatuinen päivä. En fiilistellyt sitä pelkästään alkavan loman, vaan myös illalla odottavan matkailugaalan vuoksi. Luvassa oli Suomen matkatoimistoalan liiton SMALin järjestämä Finnish Travel Gala, joka pidettiin nyt toista kertaa. Viime vuoden tunnelmista voit lukea täältä.

Gaalailta tuntui erityisen jännittävältä nyt siitä syystä, että mekin oltiin ehdolla. Meillä tarkoitan Rantapalloa, missä toimin vielä toistaiseksi sisällöntuottajana. Meidän sivusto oli valittu mukaan ehdolle Vuoden matkailuvaikuttaja -kategoriaan! Se oli tosi kova juttu, sillä oltiin ainoa matkailumedia, joka oli poimittu ehdolle koko gaalaan, mikä tuntui tosi hienolta.

Oltiin ehdolla kovassa seurassa, sillä meidän lisäksi vuoden matkailuvaikuttajan tittelistä kilpailivat esteettömän matkailun superasiantuntija Sanna Palmuasema-blogillaan sekä kotimaan monipuolista luontoa suuren yleisön tietoisuuteen tuonut Mikko ”Peltsi” Peltola. Oltiin aika vakuuttuneita siitä, että Sannan esteettömän matkailun eteen tekemä työ tulee todennäköisesti viemään voiton, joten ei edes fiilistelty etukäteen sitä, miltä voitto tuntuisi.

Illassa oli enemmänkin tehtävää, meidän tiimi toimi nimittäin tervetulotoimikunnassa! Lyötiin jokaiselle gaalaan saapuvalle käteen Rantapallon alkudrinkki, joten päästiin mukavasti kohtaamaan kaikki ne yli 300 vierasta, jotka saapuivat gaalaan. Huomio keskittyi siis varsinaista palkintojen jakoa enemmän siihen, miten lasit tulee pysymään kädessä ja miten ehditään huomioida kaikki saapujat. Se meni kuitenkin hienosti!

Clarionissa järjestetty gaala pyörähti käyntiin tosi tyylikkäästi, ja illan ohjelmasta vastasi Scandinavian Dance Group, missä näkyi useita Tanssii tähtien kanssa ja Voice of Finland -ohjelmista tuttuja naamoja. Julkkisbongauksia tehtiin muutenkin pitkin iltaa, vaikka vieraiden joukossa painotus olikin selvästi matkailualan tekijöissä.

Lopulta meidän h-hetki alkoi lähestyä, ja jännitys nousi huippulukemiin. Ella Kanninen esitteli ehdokkaat ja paljasti voittajan… Ja me voitettiin! Oli uskomattoman voimaannuttava fiilis rientää lavalle oman tiimin kanssa. Viimeistään perustelut kuullessani tajusin, että mun ja mun työparin Kristan panos tämän palkinnon saamiselle on ollut erityisen merkittävä, mikä nosti omaa fiilistä vielä korkeammalla.

Ella Kannisen sanoin: ”Suomalainen matkailualan näyttävä ja toimiva media-alusta, joka on pitänyt hyvin pintansa kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Monipuolinen ja ajan hermoilla sykkivä uutiskanava ja blogiyhteisö, joka toimii myös tieto- ja vertailukanavana uusia kohteita ja matkailuelämyksiä hakevalle yleisölle. Rantapallo panostaa sisällön jatkuvaan kasvattamiseen ja syventämiseen, ja sillä on aktiivinen ote sosiaalisen median eri kanavissa. Artikkeleiden ja blogien huikeat lukija- ja seuraajamäärät osoittavat, että asioita tehdään Rantapallossa oikein.”

Kuten Facebookissa jo kavereille fiilistelin, voitto sisältökärjellä tuntui fantastiselta! Oon ollut Rantapallon sisältötiimissä vuodesta 2014 lähtien, ja sisällöntuottajana tehty työ kulminoituu täydellisesti tähän palkintoon. Samalla tästä alkaa uusi aika, sillä aloitan marraskuun puolivälissä työt Rantapallon sisältötiimin vetäjänä. Se jos mikä tuntuu siistiltä, ja oon täysin valmis uusiin haasteisiin!

Illan päätteeksi fiilisteltiin ehdokkuuksia vielä Sannan ja Peltsin kanssa. Kovassa seurassa!

Loppuillan fiilikset oli siis melko korkealla, kuten arvata saattaa. Juhlittiin työkavereiden kanssa palkintoa pitkälle yöhön, minkä jälkeen nautiskelin vielä siitä ajatuksesta, että edessä olisi viikon mittainen loma.

Iso kiitos vielä Finnish Travel Gala sekä tietysti Sanna ja Peltsi, oli kunnia olla ehdolla teidän kanssanne!

Kuvat: Finnish Travel Gala 

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Sini 10.10.2018 at 23.15

Onnittelut voitosta. :) Hyvää duunia olette tehneet sivuston kanssa.

Vastaa
Inka 12.10.2018 at 18.46

Tuplakiitos Sini, ihana kuulla! :) :)

Vastaa

Jätä Kommentti