Pallontallaajat.net
Valikko

Epäonnistuneet reissukuvat, 2018 edition

Kirjoittanut Inka 26.12.2018

Tavoitteena oli pyörähtää viehkeästi pitkähelmaisen takin hulmutessa ja mätsätessä magnoliakukkiin Slovenian keväässä. Lopputulos oli, noh, jotain ihan muuta.

Bongasin viime vuonna ensimmäistä kertaa ehkä Suomen matkablogihistorian hauskimman haasteen, kun Aurinkorasvaa ja Aloe Veeraa -blogia kirjoittava Veera iski eetteriin sen vuoden jäätävimmät matkakuvansa ja haastoi muutkin bloggaajat tekemään saman.

Sain sen verran hyvät naurut Veeran postauksesta, että mun oli pakko lähteä kelkkaan mukaan heti. Omat kuvani ei viime vuonna olleet sieltä aivan kamalimmasta päästä, kiitos huonojen kuvien sorttailun, mutta tänä vuonna asenne peliin oli aivan eri. Olin valmis säästämään ne kaikkein kamalimmat otokset ja epäonnistuneimmat kuvat reissujen varsilta tätä hetkeä varten. Nyt on nimittäin aika koostaa samaan postaukseen vuoden 2018 jäätävimmät matkakuvat.

Ja täytyy sanoa, että emmin suuresti monen näistä julkaisua, eli nyt jos koskaan asetan itseni naurunalaiseksi blogin vuoksi. Toki parhaat naurut tulee edelleen tästä vuoden 2013 postauksesta, jossa esittelin valokuvia teinivuosiltani...

Toivottavasti oot valmis!

Kaikki samassa paketissa: Rönö-Liisan seikkailut sai tänä vuonna jatkoa, ja tässä paljastuu myös atoopikon suurin pahe, jatkuva raapiminen.

Saan aika ajoin palautetta kaverikuvissa siitä, miksi ihmeessä haluan olla kuvassa aina mun parempi puoli edellä. Noh, tämän Reykjavikissa otetun kuvan jälkeen ei varmaan tartte enää ihmetellä asiaa?

Montserratissa mietin, että otetaanpa nyt sellainen riemua uhkuva hyppykuva, jonka näkeminen tuo muistoineen lisävirtaa pimeään talveen. Kyllä tää kieltämättä jonkinlaisia tunteita herättää.

Bangkokin kattobaarissa olin ehkä inan verran liian innostunut kädessä olevasta mocktailista.

Mulle sanottiin joskus, että mun hymy on välillä vähän liiankin intensiivinen. En ymmärtänyt sitä ennen kuin näin kuvat Kappadokian kuumailmapallolennolta.

Ah, Slovenian Bled-järven ihanat vuoristomaisemat ja kuvankaunis meikä.

Oon monesti kuvissa tukka auki, ja ajattelen sen näyttävän ihan viehkeältä myös kuvissa. Mites tässä nää tuulen mukaan tarttuneet kaks karvaa?

Parasta on alkaa selittämään samalla hetkellä, kun toinen on ottamassa kuvaa. Toisaalta ajattelen, että tältä mää varmaan näytän 90 prosenttia kaikesta ajasta, joten sinällään totuuden kohtaaminen lienee ihan hyvästä.

Tää Turkissa otettu kuva on muuten ihan ok, mutta mites nuo kyynärpään yliliikkuvat nivelet?

Pyysin Karimia ottamaan kuvan tässä paikassa, enkä huomannut vieressä olevan misukan toimia. Laitoin siis parhaani mukaan koipea ylös kuvaajan ohjeiden mukaan, ja tässä lopputulos, josta voin olla ylpeä vielä pitkään.

Slovenian magnolia-kuvauksista irtosi toinenkin suosikkiotos. Keskittynyt pupuilme kruunaa kaiken!

Mukaan piti saada vielä yks rönö-Liisa. Yritin seisoa suorassa ja rennon coolisti, mutta epäonnistuin.

Tässä mun tämän vuoden panos tähän haasteeseen. Viime vuoteen verrattuna kehitystä on tapahtunut huomattavasti, joten ei huono. Käy tsekkaan viime vuoden yritys tästä postauksesta! Ens vuonna taas uudet yritykset, veikkaan että ei tää tilanne tästä ainakaan huonone.. :D

Kiitokset Veeralle jälleen kerran huikeasta haasteesta. Mää haastan mukaan just sut! Ellei sulla oo blogia, Instagram-toteutus on varmasti myös tosi hyvä. Jos lähet messiin, muista laittaa kommentti!

Kiitokset kuvista sekä parhaiden puolieni vangitsemisesta Riikka Mahlamäki-Kaistinen, Karim Khanji, Tine Nielsen, Krista Ahonen ja Annabella Kiviniemi.

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Veeraheluna 26.12.2018 at 19.42

Ai että, tuo selitys kuva on mun lemppari ja näytät ihan teijän iskältä siinä

Vastaa
Inka 26.12.2018 at 19.51

En kyllä tiijä voisko olla enää parempaa kohteliaisuutta, sinä se aina ossaat! :D <3

Vastaa
VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA 30.12.2018 at 10.04

Jee ihanaa, että tartuit haasteeseen taas! <3 Oot kyllä super söpön näköinen tuossa hattukuvassa – itse en näe mitään epäonnistunutta siinä. Ihan parhaita tuo jalan nostelu sekä kuvan-kaunis teikä Sloveniassa.

2019 vuoden kuva-aarteita odotellessa! ;)

Vastaa
Inka 31.12.2018 at 11.27

Haha, kiitos Veera! <3 Ja ens vuodelle oon kyllä valmistautunut mitä jäätävimmin, joten siitä kollaasista tulee taatusti hyvä! :D

Vastaa

Jätä Kommentti