Pallontallaajat.net
Valikko

Uusi blogiaika ja uudet kuviot

Kirjoittanut Inka 16.9.2019

Blogitauon aikana matkustin muun muassa Macaoon, ja siellä tehty onnentanssi sopii myös tähän päivään, kun blogikuviot jatkuu!

Terveppä terve pitkästä aikaa! Kuukausien blogitauko oli parasta, mitä olisin voinut suoda itselleni tänä vuonna. Sinä aikana mulla oli mahdollisuus panostaa juttuihin ruutujen ulkopuolella ja keskittyä ihan muuhun. Vaikka hävisin sanaakaan sanomatta, oli siitä huolimatta mielessä ajatus, että jossain vaiheessa homma jatkuu. Ja täällä sitä nyt ollaan!

En lupaa teille mitään, sillä ainoa lupaus joka bloggaamiseen liittyen teen, on mulle itelle. Ja se on se, että teen tätä tasan silloin, kun siltä tuntuu. Muistan hurjana ajan, kun päivitin blogia lähes joka päivä ja sen verran voin luvata, että ne päivät on takana päin. Eikä siihen oo jatkossa mahdollisuuttakaan, sillä keväällä mun elämään tuli ihan tosi iso uusi juttu, ja se on vaatinut ja tulee jatkossakin vaatimaan multa hurjan paljon aikaa.

Ja ne uudet kuviot – aiempaa harvemman postaustahdin lisäksi yhden pienen tavoitteen oon kuitenkin asettanut itelleni blogiin liittyen ja se on se, että yritän jatkossa kirjoittaa aiempaa lyhyempiä postauksia. Saa muistuttaa, kun alan taas vääntää kilometripostauksia!

Oon ehtinyt blogitauon aikana tehdä muutamia seikkailuja, joista varmaan pääsette kuulemaan lähiaikoina. Matkasuunnitelmiakin on, ja nekin varmaan uskaltaa jossain vaiheessa sanoa ääneen.

Palataan siis taas pikapuolin, ihana olla takas!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Samuli 16.9.2019 at 20.36

Kyllä se on minusta kaikissa näissä luovissa hommissa parempi tehä tasan sen verran kun tuntuu hyvältä. Heti kun alkaa tuntua puurtamiselta niin pakkia ja sitten uutta vauhtia. Antaapi perspektiiviä se. Tämä nyt on sattumoisin ainoa matkablogi mitä minä seuraan, mukava kuulla että on juttuja vireillä!

Vastaa
Inka 25.9.2019 at 17.59

Jes, onpa kiva kuulla että oot vielä mukana. Sitähän tijä, jos tulee vaikka jotain luettavaakin tässä! Terkut!

Vastaa
VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi 16.9.2019 at 20.51

Jee! Mulla on paha tapa tehdä myös kilometripostauksia, niihin pitäis olla joku automaattinen varoitustoiminta.

Vastaa
Inka 25.9.2019 at 17.58

Joo, varoitus olis kyllä paikallaan täälläkin. Ehkä sitä oppii vielä!

Vastaa
Eveliina 17.9.2019 at 14.10

Onpas ihana kuva. Ja sulla on hyvä asenne blogin kirjoittamiseen. Kirjoittaminen kannattaa sillon kun siitä on itselle iloa. Pakkopuurtamisesta tulee vaan väsy ja kiukku.

Vastaa
Inka 25.9.2019 at 17.58

Jes, kiitos! Ja joo, pitää ottaa nyt iisisti, niin jaksaa sitte!

Vastaa

Jätä Kommentti