Pallontallaajat.net
Valikko

Kevään jenkkien road tripin kovimmat odotukset ja jäätävin floppi: Palm Springsin Saguaro-hotelli

Kirjoittanut Inka 29.12.2019

Se alkoi vuonna 2012, kun bongasin Saguaro-hotellin ensimmäistä kertaa. Kuvankauniit Kalifornian palmut, taustalla kohoava vuoristo ja sateenkaaren väreissä hehkuvat hotellihuoneiden parvekkeet samassa kuvassa. Ajattelin, että tänne mun on pakko päästä!

Vuosien varrella kaveri toisensa jälkeen päätyi majoittumaan Saguarossa. Siellä ovat vierailleet muun muassa Ulla, Heidi ja Kea, ja jokaisen vierailua oon ihastellut syvien huokausten kera. Te onnekkaat!

Sitten tuli viimein se reissu, kun Palm Springs osui reitille edes jotenkin järkevästi. En harkinnut majapaikkaa hetkeäkään, vaan sinne oli päästävä nyt! Buukkasin miettimättä meille mountain view -huoneen ja olin varma, että meitä odottaisi perillä sama upea maisema, kuin niissä täydellisissä lomakuvissa.

Paitsi että jos olisin järjellä ajatellut, ei mountain view todellakaan ollut se oikea valinta, kun saatavilla oli myös pool view, joka olisi taannut sen saman maiseman. Mua näin jälkeenpäin naurattaa jo, mutta siihen hetkeen kulminoitui täysin typerien odotusten ja internetin luomien mielikuvien älytön illuusio. Siis ihan tosissaan: olin Palm Springsissä elämäni rakkauden kanssa, ja pahalla päällä, sillä huoneesta ei avautunutkaan sitä maisemaa, joka olisi pitänyt. Voi moro.

Huoneen vaihto ei onnistunut, sillä hotelli oli täynnä ja henkilökunta niin kaukana amerikkalaisesta palvelualttiudesta, kuin voisi olla. Ei auttanut itku markkinoilla, vaan lapsellisesta pakkomielteestä piti päästä yli omin nokkineen.

Onneksi hotelli itsessään oli tosi kaunis, vaikka meidän huonekin oli melko kolkko. Se oli tosi iso, mutta huonekaluja oli sen verran, kuin ehkä kolmanneksen pienemmässä huoneessa. Tyhjä tila oli kaukana kotoisuudesta, mutta toki ne vähäiset huonekalut oli kivan erikoisia, ja oli mukava tyhjentää läskikassia jossain muuallakin, kuin autossa tai motellin sängyssä.

Me oltiin buukattu Palm Springsiin ihan mukavasti aikaa, ja käytiinkin syömässä naapurin vegepaikassa, joka oli oikein mainio, ja ehdittiin myös testata hotellin kuntosali. Saatiin olla yli-ilmastoidulla salilla tietysti kaksin, mikä on aina ihan hauskaa.

Mentiin nauttimaan uima-altaasta vasta aamulla, mikä oli just hyvä valinta. Poolilla oli tosi rauhallinen meno, ja auringon noustessa yhä ylemmäs se samalla värjäsi viereisen vuoriston aika huiman upeaksi. Oli ihanaa, rauhallista ja rentoa, eli just sitä, mitä Palm Springsin -pysähdykseltä oli toivottu. Ja mikä parasta, edellisen päivän itse aiheutettu skandaalikin oli jo unohtunut.

Saguaro ei lopulta hotellina sykähdyttänyt mitenkään erityisesti, vaikka se näyttääkin upealta kuvissa. Vierailu oli taas omiaan muistuttamaan, miten kaikki paikat ei todellakaan oo sitä miltä näyttää, ja että kun reissupäiviä on rajallinen määrä, ei niitä kannata uhrata paikoissa, jotka ei täysin oo itseä varten.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Heidi / Auringon alla 29.12.2019 at 10.00

Voi harmi, että Saguarosta jäi vähän pettynyt fiilis. Meillä oli kans montain view -huone ja se oli juurikin sille vuorelle päin, joka värjäytyy aamulla ihanan punertavaksi. Lapsen kanssa huone oli ihanan tilava ja saatiin leviteltyä se hirveä tavaramäärä sinne ja siltikään ei tarvinnut kompastella mihinkään. Mutta ei se kyllä ollut yhtään kodikas, kuten ei hotellin aulakaan, tai käytävät. Uima-allasalue oli ihana, tosin huomattiin välittömästi olevamme ainoa lapsiperhe siellä, kun muut oli bilettämässä (se ei kylläkään häirinnyt meitä missään vaiheessa). Rakastin hotellin värejä ja yksityiskohtia, mutta en ehkä menisi sinne enää uudelleen, koska se on nyt nähty :)

Vastaa
Inka 29.12.2019 at 20.19

Ohh, aika mahtavaa, että teidän huoneesta kuitenkin palkittiin upealla vuorinäkymällä! Tuo meille osunut huone oli vähän väliinputoaja, mutta eipä kaikkialta voi olla aina nappimaisema. Ja joo, ymmärrän että varmasti oli lapsiperheenä siellä vähän erikoinen fiilis, varsinkin illalla oli meidänkin vierailun aikaan aika railakas meno, mutta vastaavasti aamulla sitten taas mukulat oli aivan vallanneet poolin. :)

Ja kodikkuus puuttui kyllä tosi selkeästi, eikä väritkään ihan kompensoineet. Hotelli oli ehkä just nähtävyys, mutta ei välttis sitten kuitenkaan majapaikaksi ihan täydellinen valinta. Mutta, tulipahan käytyä!

Vastaa

Jätä Kommentti