Pallontallaajat.net
Valikko

Uusi vuosi ja uusi kalenteri

Kirjoittanut Inka 31.12.2009

joulu 212

On tullut taas aika uuden kalenterin. Omani hankin jo lokakuussa New Yorkin reissulta, koska ajattelin että sieltä vois löytää siistin! (Edellinen, yhtälailla melekosta hieno löyty Itävallasta) Nii painelin Barnes & Nobleen ja löysin sieltä Anne Taintorin kalenterin vuodelle 2010. Päivää kohden kirjoitustilaa ei aivan valtavasti oo, mutta eiköhän tuonne saa meikän menot laitettua.

joulu 215

Voin joka viikko naureskella nuille ihanille ja vain vähän katkeroitulle kuville ja teksteille! Pitää keksiä sitten jotain käyttöä noille vuoden jälkeen esim synttärikorttien muodossa, pääsee jakamaan hymyjä ja katkeruutta kaikille.

joulu 216

Pakko myös näyttää ko ostin ekan vikon jossa ei oo niitä rullia tuossa sivulla. Katotaan onko tästä mihinkään, en oikeen usko että haastatteluja pystyy kovin kirjoittamaan, mutta pääsenpähän kokeileen. Jos ei muuta nii voin piirrellä tuonne kirahveja sinne tänne.

joulu 219

Pitäis opiskella italiaa! Lainasin Marjolta nää kirjat reissua varten, ja en oo kyllä saanu ollenkaan opiskeltua. Ajattelin mennä sillä turistilinjalla, en varmaan oo ainoa.. Sanakirja kuitenki lähtee messiin elämää helpottamaan.

Sain tehtäväksi myös kirjoittaa jutun reissusta, ja sen vuoksi mun pitää opetella muutamia italian kielisiä lauseita. En paljasta jutusta vielä sen enempää, tammikuussa voitte lukea sen sitten Petosta.

Ja tänäänhän on tosiaan uuden vuoden aatto! Mulla päivä on menny melko hiljaisesti, heräsin nimittäin aamulla aivan kauheaan päänsärkyyn. Migreenilääkkeet kun on lopussa niin yritin muutamalla paramaxilla saada kipua lievitettyä, mutta eipä niistä oo mihinkään. Heräsin tuossa viiden aikaan, ja sain jopa vaihettua yöpaidan pois. Taitaa mennä meikäläisen kohdalta aika hiljaiseksi vuoden vaihtumisen juhliminen, tää makuuasento taitaa olla nyt se mun valinta.

Pitäkää te kaikki muut, joilla migreeniä ei oo, hauska vuodenvaihde! Palataan ens vuonna!

Ps. Karim unohti ostaa vessapaperia ja se on ihan lopussa. Onneksi huomenna on pyhä!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti