Pallontallaajat.net
Valikko

Pikakuulumiset

Kirjoittanut Inka 16.1.2010

No nyt meikäläinenki on takas Suomenmaalla, nyt Helsingissä! En oo ehtiny vielä laittaa edes reissun kuvia koneelle, mutta koitan saada tänään illalla kuvapostausta aikaiseksi, vaikka tietenki pitäis kirjoitella juttua, sillä deadline hönkii korvaan jo maanantaina ja muutama (eli ainaki yks) koulujuttuki pitäis hoitaa alta pois.

Kaiken kaikkiaan Roomassa oli älyttömän rentouttavaa!! Pääosin oltiin vaan Roomassa, mutta käytiin yks päiväreissu Pompeijissa + Napolissa, ja silloin tietenki sato vettä aivan kaatamalla, joten se reissu jäi melko lyhyeksi ja sisälsi lähinnä rautatieasemalla istuskelua ja junan odottelua, vaikka urheasti koitettiinki kaupungillaki kierrellä. Siitä kiitoksena litimärät kengät ja kuraiset farkut. Kuvia ja tarkempaa kertomusta luvassa siis myöhemmin.

Saavuttiin Suomeen tosiaan eilen illalla, ja sen verran aamukolmen herätys vaikutti, että ei paljo jaksanu muuta ko käyä kaupassa ja nukahtaa. Tänään kävin hakemassa postilaatikosta HESARIN (joka on muuten noin miljoona kertaa parempi ko kaleva, sori nyt vaan) ja saatiin jopa rinkat ja laukut ja kassit tyhjennettyä.

Seuraavana suuntana HKL:n toimisto, sillä nyt pitää hankkia matkakortti. Pyllystä on vaan se, että meikä ei tajunnu hoitaa hommia ajoissa, ja ei saaha opiskelija-alennusta ko ei oo leimaa jossain hkl:n lomakkeessa, no, no can do.

Terveisiä Helsingistä!

Ps. Kannattaa pysyä kuulolla, viikon aikana ehti tulla aika paljon asiaa joten sitä on siis luvassa!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti