Pallontallaajat.net
Valikko

Leffailua ja keikkoja!

Kirjoittanut Inka 26.1.2010

Käytiin tuossa illan päälle ensimmäistä kertaa Tennispalatsissa. Oon jotenki aina aatellu että ne kaikki salit on jotenki SAIRAAN isoja, ja muutenki paikka ihan hullun siisti. Ainaki niin siisti ko sillon siinä yhessä Salkkareiden jaksossa jossa Miia ja Saku kävi treffeillä siellä.

Käytiin kattomassa Avatar 3D:nä tennari kakkosessa, ja se sali ei ainakaan ollu mikkään iso. Eli sitä ootellessa, millon sinne yköseen pääsee. Ainaki maaliskuussa tulee Tim Burtonin Liisa ihmemaassa, ja se on ainaki käytävä kattomassa.

Mua ei kiinnostanu juuri yhtään mennä kattoon sitä Avataria, ko ajattelin että se on vaan joku tyhmä poikien leffa. Mutta mitä! Juoni oliki varsin mukaansatempaava, ja meikä hytky ja hötky siellä tapani mukaan, hyvä että penkillä pysyin ko oli niin jännittävä! Puristin Karimin kädet varmaan ihan muusiksi niiden taistelukohtausten aikana. Mutta oli kyllä yllätyksellisen hyvä, toisaalta mun odotukset oli miltei miinuksen puolella, että niitä ei ollu helppo ylittää.

Ja sain tosiaan liput käteen viis minuuttia ennen näytöksen alkua, meni vähän tiukille ku jonot oli yllättävän pitkät. Suurin ylläri oli kuitenki se, ko astuttiin ulos leffateatterista ja huomattiin että tennarin edessä oli paloauto ja se edusta oli eristetty pelastustoimien vuoksi. Kaikki action oli ilmeisesti tapahtunu sen kolmen tunnin aikana, ko me oltiin sisällä teatterissa. No, aiheesta pitänee lukea huomisen hesarista.

Ja tulin eilen ikionnelliseksi, ku satuin tsekkaamaan tavastian keikkatarjonnan. Perjantain kohdalle oli merkitty Funky Awards, jossa esiintyy mm. Osmo Ikonen, Petteri Sariola, Felix Zenger ja Tommy Lindgren! Voitte varmaan arvata että meikä on MENOSSA! Jipii!

Toinen siisti musajuttu on se, että Morley (jonka meikä luuli olevan jo kuopattu yhtye) on julkaissu uuden sinkun Problem no.1, ja se on hyvä! Meikäläiseen ainaki kolahtaa ja kovasti. Biisin voi käydä kuuntelemassa yhtyeen Myspacesta. SUOSITTELEN!

Pahoittelen kuvatonta postausta, valitukset voi osoittaa suoraan kommenttilaatikkoon täysin anonyymisti.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti