Pallontallaajat.net
Valikko

Kesäjuttuja ja lissää reissuja

Kirjoittanut Inka 1.6.2010

Ah, paluu arkeen on totta viimeistään nyt, kun kaks työpäivää on jo takana. Eilen oli makijaa pyöräillä töihin, ihan niin makijaa ei ollu ku huomasin töistä lähtiessäni, että sunnuntaina vaihdettu etukumi on ihan umpityhjä! Talutin sitten sen neljän kilometrin iloisen matkan, mutta ei harmittanu, sää oli nimittäin niin upea!!

Tänään kävin suosiolla ostamassa bussikortin, ja huomenna sitten kunnon ulkorenkaan ja sisäkumin, joiden ei pitäis puhjeta aivan heti.

Helsingissä on aivan kesä!! Tänään tarkeni lyhythihaisella koko päivän, vaikka aamulla muka heitin niskaan neuletakin lisäksi vielä kaulahuivin.

Voikukkia työmatkalla

Ja tää mun reissailu ei kuukauden ulkomaanmatkan myötä hidastu, vaan pikemminkin päinvastoin kiihtyy. Ens viikolla on luvassa iki-ihana Tukholmanristeily, mitä en ookaan koskaan tehny, joten tulee varmasti olemaan jännittävää! Ja sitä ennen, tarkemmin sanottuna torstai-iltana hyppään St. Peter Linen kyytiin ja suuntaan kohti Pietaria!! Paluu onkin sitten vasta maanantaiaamuna, joten eiköhän tuossa ajassa ehdi jotain tehdäkin. Kyseessä on siis työmatka, joten voi olla että kuvasaldo jää yhtä köyhäksi ku ruotsin-reissun kohdalla. Se jää nähtäväksi!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti