Pallontallaajat.net
Valikko

Exploring Oulu

Kirjoittanut Inka 5.11.2010

 Aloitin tänään aamun pienellä kävelylenkillä. Käveltiin Maukan kanssa Nallikariin aamiaiselle, ja sen jälkeen takas kotiin. Pieni reippailu aamutuimaan kelpasi vallan mainiosti, samoin kuuma kaakao ja ässehtineet voileivät nallikarin aamuauringossa. Kyllä noissa maisemissa kelpasi.

Ja koska mulla ei oo tällä hetkellä aivan hulluna resursseja reissata (tämä eräs jenkkireissu vaatii säästötoimenpiteitä), päätin alkaa hankkia niitä elämyksiä lähimaastosta. Alankin kaivaa Oulusta ja muualta lähihuudeilta esiin niitä siistejä juttuja, mitä tekee täällä asumisen sen arvoiseksi. Olkoon aamiainen nallikarissa se ensimmäinen mainitsemisen arvoinen asia!

Translation: Today I had a breakfast at the Nallikari beach. The view was even better than hot chocolate.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti