Pallontallaajat.net
Valikko

Loput Brightonista

Kirjoittanut Inka 27.2.2011

Ja sitten loput Brightonin reissusta. Oltiin siellä tosiaan ystävännpäivä, joka oli maanantai sekä sitä seuraava tiistai. Vaikka kaks päivää onkin melko lyhyt aika, oltiin reissun jälkeen aivan poikki! Kaupungissa riittää siis kiertelemistä ja puuhailtavaa ja jos ei muuta keksi, voi vaikka ihailla ihania, erivärisiä taloja.

Ystävänpäivänä nautittiin ihanasta rantsusta, käytiin pari kertaa teellä ja syötiin pubissa. Tai no jos aivan rehellisiä ollaan niin maanantaiaamun kunniaksi riennettiin ensimmäisenä Primarkiin, ja siellä vierähtiki useampi tunti. Mainion mustikkamuffinssin jälkeen jaksoi taas Mipan lounastunnille asti, ja sitten oliki jo ilta. Käytiin buffetissa syömässä (aina huono idea) ja illan kruunasi paras mahollinen asia, nimittäin vierailu Asdassa, paikallisessa 24/7 supermarketissa. Meikä niin tykkää käyä kaupoissa ulkomailla! Ostin sieltä esimerkiksi veljen tyttöystävälle tuliaisiksi paria ihanan näköistä suklaata, munsta on kiva bongailla kaikkia pikkuherkkuja kaupoista ko makia maistuu.

Yksi Brightonin näteimpiä rakennuksia on The Royal Pavilion, joka sijaitsee ihan keskustan huudeilla. Vieressä on myös puisto, jossa käytiin viime reissulla Mipan kans lounaspiknikillä. Nyt oli vielä sen verran viileää, et jätettiin piknikit välistä. Jostain syystä tuo rakennus näytti paljo hienommalta mitä viimeksi, varmaan johtu siitä ettei ollu mitään kasveja edessä peittämässä näkyvyyttä. :D Kantsii siis katella hienoja rakennuksia sillon ko luonto ei oo niin kukkaisa ni näkeeki jotain.

Vikana iltana pubissa koitin vähän treenailla mun valokuvauskilssejä ja kuvailin Mipaa ja Maukkaa. Tykkäsin erityisesti noista takana olevista Pizza Expressin heijastuksista.

Semmoinen oli se reissu. Viikon päästä onkin jo hiihtoloma, mikä tarkoittaa meijän taloudessa reissua Beirutiin!!! Ootan tosi mielissään et pääsee näkemään kaikki ne tyypit ja että miten lämmintä siellä on. Samalla reissulla käydään muutama tunti Riiassa, ja koska en oo siellä ennen käyny, seki jänskättää. Mut ennen sitä nostalgisoin tulevan viikon ja meen Yli-Iihin viikoksi jakamaan postia ja keräämään vähän matkarahaa!

Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille, mulla se tulee olemaan varmasti todella työntäyteinen, joten seuraavan kerran palaan asiaan varmaan Beirutin kuulumisilla. Jännää!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti