Pallontallaajat.net
Valikko

Pikavisiitti Riiassa

Kirjoittanut Inka 27.3.2011

Heh vähän myöhässä tulee mutta koska oon kiireinen bisnesnainen niin annatte sen varmaan anteeksi. Nyt olisi siis pikkukertomus meijän Riian-piipahduksesta, joka tapahtui tuossa kuukausi sitten.

Hymy ei hyytyny vaikka reppu painoki monta kiloa!

 Otettiin siis AirBalticilta lennot Beirutiin, ja koska ko. yhtiöllä lentäessä kaikki välilaskut tapahtuu käytännössä Riiassa, päätettiin ottaa siitä kaikki irti. Koska Helsinki-Riika-lentoja oli tarjolla aika monta sille päivälle, ja meidän Beirutin-lento lähti vasta illalla, otettiin eka lento aamulle. Niin meillä oli  koko päivä aikaa hengailla Riiassa!

Kovin paljoa ei ehitty, sillä mun piti tehdä yks juttu sen päivän aikana joten lähinnä vaan juostiin paikasta toiseen ja Karimia nolotti.

Eka sitä nolotti ko oltiin eräässä kahvilassa ja mää kuvasin sapuskoja, koska mulla oli 50mm linssi niin mun piti nousta tuolille seisomaan että homma toimi. Pienen kahvilan henkilökunta ja kaikki asiakkaat alko tuijottaa mun touhuja, ja se oli ilmeisesti herralle liikaa. No, kuvat tuli onneksi otettua. Seuraavassa paikassa meikä nappas väärän juoman mukaan (jonka kahvilansetä ystävällisesti hymyillen ja silmiin katsoen mun eteen ojensi) ja just ku olin kuvaamassa sapuskoja (en tällä kertaa seisonu tuolilla) tyypit huutaa täysiä tiskiltä että “MORO sinä mimmi  joka riehuu sielä kameran kans tää sun kaakao on nyt valamis!!!” Meikä vähän ihimetteli ko olinhan mää jo jonku herkkujuoman itelleni raahannu pöytään. Se oliki sitte jonku muun…

Kolmannesa kerrasa ei ollu ennää mittää noloa mut se tiivisti tuon päivän aika hyvin, oltiin nimittäin lentokentällä menossa turvatarkastukseen ja meikä heitti laukun olalle, ja just sillä hetkellä olkain päätti katketa ja koko kassi kolahti komiasti keskelle aulan lattiaa. Onneksi tyypit käänty kattoon vaan 20m säteellä. Paras vitsi oli siis se, että kun Karim yritti coolina sukkuloida paikasta toiseen, meikä tullee peräsä ja kolisee, riehuu ja kossauttellee kaikki hommat niin että eipä siitä mittään hyvvää seuraa. Mutta juttu tuli onneksi kuitenki tehtyä!

Picturesque
Vanahaa kaupunkia

Namnam Pannaria!!

Menisin kyllä Riiaan uudelleenki, mutta en ehkä maaliskuun aivan alussa. Kesäkaupunkina toimis varmasti mainiosti, kuten niin monet muutki kaupungit! Huomenna meikäläinen painelee kohti Gdanskia, joten ens kerralla saatta kuulla sitten Puolan-kertomuksia! Adjö!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Petri B 28.3.2011 at 20.41

Hienoa kyl, että ehdit reissata noin paljon. Kateeksi käy! Ja saattaa se tosiaan vähän hassulta näyttää jos kuvailet siellä kahvilassa ruokia seisaaltaan tuolin päällä. :D Näitä on kyl hauska lukea näitä sun reissukertomuksia. Jatkahan samaan malliin! Ehkä sitä sais joskus itsekin aikaseksi käyä vähän reissaamassa kun ei tuo matkustaminen enää kovin kallistakaan ole.

Vastaa
Inka 28.3.2011 at 22.24

Kiva kuulla että nääki luet tätä! :) Meehän reissuun, se on niin siistiä!!

Vastaa

Jätä Kommentti