Pallontallaajat.net
Valikko

Gdansk kuvin

Kirjoittanut Inka 3.4.2011

Kävin tosiaan alkuviikosta Gdanskissa pyörähtämässä, kyseessä oli neljän päivän työmatka, joka meni ihan kivasti. Reissu tuli tosiaan parin viikon varoitusajalla, joten ehdin ihan mainiosti valmistautua. Tässä vähän fiiliksiä Gdanskista, missä oli yllättävän kylymä!

Hengailin aika paljon vanhassa kaupungissa, koska se oli niin kaunis!
Tässä vähän sitä rönttöisempää puolta
Too much love, näitä sais tulla Ouluunki lissää!
Paikallinen jätskikiska oli vielä kiinni
Meikä rakastu puolalaisiin oviin! Miks meijän ovi ei oo tommonen?
Vanhan kaupungin toinen puoli, ei niin värikästä
VÄRIÄ

Koko reissu meni tosiaa aikamoisella tahdilla, sillä ohjelmaa oli riittävästi ja kun joka välissä piti olla jossain syömässä, ei kauhea näläkäkkään ehtiny iskeä reissun aikana. Gdansk oli mun mielestä ihan kiva paikka, en välttis ensimmäisenä sinne lähtis mutta ihan kiva siellä oli käydä.

Lensin sinne tosiaan Fincomm Airlinesin ensilennolla joka lennettiin siis maanantaiaamuna. Paluu oli vähän pidemmällä kaavalla, sillä tulin laivalla! Finnlinesillä matka kesti 22 tuntia, ja se meni yllättävän kivuttomasti buffettien, leffojen ja kasaantuneiden töiden avulla. Ja merimaisemia tuijotellessa! Mun hytissä oli mahtavan iso ikkuna, jonka edessä vietin aikamoisen tovin.

Meikä ihan vähän mielissään

Semmoinen oli siis Gdansk! Nyt niiden tekemättömien töiden pariin, huomenna mulla on opinnäytetutkielman loppuseminaari, joten viimeisiä viedään!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti