Pallontallaajat.net
Valikko

NYC!!!!!

Kirjoittanut Inka 17.6.2011

No niin, terve taas! Tässä on ollut pienoisia nettipuutoksia, kun nykin hotellissa oli kallis netska ja ajan käytti mielummin johonki muuhun kuin surffailuun eli nyt tulee sitten miljoona postausta samaan aikaan!

Lennettiin tosiaan Finskillä Helsingistä suoraan Nykkiin. Meikästä oli ihan rupu vehe verrattuna Virgin Atlanticiin jolla lennettiin pari vuotta sitten Karimin kans tänne. Mutta onpahan nyt kokeiltu, ei tartte enää toista kertaa käyttää tuota reittiä (nii vissiin!). Lento meni oikein hyvin, pojat sai tuommosen ison penkin ja me mentiin Karimin kans siihen taakse tekemään jäyniä, joten kyllä kelepas.

Surffailtiin JFK:lta Manhattanille tilataksilla ja paineltiin hotelliin, jonka sijainti oli melekosen hyvä, puoli korttelia Times Squarelta. Ai että kelepasko!? Tähän väliin sanottakoon, että hotska makso vähemmän kuin mikään hostelli sillon noin kuukausi sitten ko kuultiin että se hostelli mihin oltiin tehty varaukset joskus tammikuussa oli suljettu yllättäen.

Koska oltiin perillä hotellilla paikallista aikaa joskus viideltä (Suomen aikaa kakstoista), ei jaksettu tehä kauheesti mitään. Käytiin kierteleen vähän, hankkimassa puhelimet ja murua rinnan alle tietenki gyron muodossa. Valvottiin loppujen lopuksi johonki yheksään, joten saatiin käännettyä unirytmi aika mukavasti paikalliseen aikaan. Ja kuka voisikaan mennä nukkumaan, jos naapurissa on seuraavanlaiset maisemat:

Loppuun vielä tyylikäs kaverikuva meikäläisestä ja Janista. Nää tulee nää postaukset nyt putkeen isolla volyymillä koska netska on kerranki käytössä. Toivottavasti ei haittaa!

Translation: The flight from HKI to NYC was so boring, Finnair was not even close as good as Virgin Atlantic which we used last time to get here. We had to get some of our own entertainment during the flight, as you can see… When we arrived in NYC we were pretty tired but still managed to get phones and some gyros to eat. Our hostel was located half a block from Times Square so it was perfect! We couldn’t go to sleep too early during the first day because of the amazingness next door.

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Ulla 17.6.2011 at 11.49

No tuota EI HAITTAA.

Ooh, ootte siellä mun kotikonnuilla, sniips!

Vastaa

Jätä Kommentti