Pallontallaajat.net
Valikko

Reenikassi mukaan ja reissuun!

Kirjoittanut Inka 5.9.2011

Huh, just ko sain edelliset laukut purettua tyhjäksi ja pyykit pestyä, piti pestä vähän lisää pyykkiä ja pakata uudelleen. Tällä kertaa matkalaukun sijasta mukaan lähtee (iskältä pöllitty) superhyvä käsimatkatavaralaukku, ja suurimman osan tilasta vie reenikamppeet. Mukaan pitäis  mahtua suojat ja kaksi pukua, vaikka vähän vielä harkitsen suojien kotiin jättämistä, sillä niitä tarvii varmasti maksimissaan vaan yhessä reenissä jos siinäkään ja ne vie ihan liikaa tilaa. Edellämainitun syyn vuoksi otan vaatteita mukaan aivan minimimäärän, ja toivon pärjääväni niillä. Onneksi WSOYltä tuli aikaisemmin keväällä espanjan matkasanakirja, niin voin muistella niitä puolentoista espanjankurssin oppeja. Hola vai miten se menikään…? No, tämä viikko vietetään siis Taekwon-Don parissa kuumassa Benidormissa eli Espanjan eteläosassa. Tsempatkaa että jaksan reenata aamusta iltaan mun surullisen kuuluisan kolmen viikon reenitauon jälkeen!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti