Pallontallaajat.net
Valikko

Kohta ehkä lähdetään!

Kirjoittanut Inka 6.9.2011

Täällä epätoivon vallassa kytevät reissaajat terve! Aamuneljän herätys uhkaa valua läpi sormien, sillä tällä hetkellä kökötetään Tampereen lentokentällä toivoen, että päästään matkaan viimeistään kolmelta, jolloin kone olisi vain kaksi tuntia myöhässä. Syynä tähän on Italian yleislakko, minkä vuoksi koneet on joko myöhässä tai ei sitte lähe ollenkaan. Ja meikäläinen höpisee Italiasta sen takia että meillä on siellä välilasku tai ainakin piti olla, ja vielä paukuteltiin henkseleitä siitä että eipähän tartte tehä pitkää koneenvaihtoa, voidaan vaan kävellä koneesta toiseen.

Toistaiseksi meidän Milano-Alicante-lento on kaks ja puoli tuntia myöhässä, eli jos tää lento lähtee kolmelta me saatetaan vielä ehtiä sille lennolle, ellei sitä nyt peruta. Täällä siis kytätään tiukasti lentokentän sivuja, ja toivotaan että päästään ilmaan!

Pitäkää peukut pystyssä!

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Laura 8.9.2011 at 8.10

Peukut pystyssä ollaan! Miten meni?

Vastaa

Jätä Kommentti