Pallontallaajat.net
Valikko

Retki Ähtärin eläinpuistoon

Kirjoittanut Inka 11.10.2011

Pyhäjoelta jatkettiin kohti Lapuaa, missä oli luvassa tyttöjen viikonloppu (+ yks pitkähermoinen kihlattu). Se piti sisällään Bali-kuvien katselua, ihanaa ruokaa, mahtavia juustoja, innokkaita koiria, rehvakkaan baarireissun, satoja ajokilometrejä ja tietty hyvää seuraa! Lauantaina viipotettiin kohti Ähtärin eläinpuistoa (ja Tuurin kyläkauppaa, heh), mikä herätti vähän ristiriitaisia tuntemuksia. Toisaalta oli tosi mukavaa tepastella keskellä metsää ja ihastella upeita elukoita, toisaalta en ollu ihan varma mitä mun moraali oli siitä mieltä. Viimeistään masentuneen ja itsetuhoisen sammakon (alin kuva oikealla) kohdatessani mietin, menikö ne kaheksan euroa väärään paikkaan.

Plussaa kuitenki siitä, että pyörätuolilla tuntu pääsevän melkein jokapaikkaan, vaikka invavessaa ei alun infossa ollutkaan ja koko kiertue alkoi portailla. Täsä taitaa olla kaikki kuvat mitä voin tuosta reissusta näyttää iliman että tullee selekään, joten se siitä. Tänä viikonloppuna Suomi-kiertue jatkuu, sillä viikonloppu vietetään Kainuun sydämessä treenimerkeissä Puolangalla!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti