Pallontallaajat.net
Valikko

Takaisin Saksaan

Kirjoittanut Inka 11.1.2012

Käväsin mutkan Saksassa joskus syyskuussa, enkä sillon voinu oikeastaan ollenkaan julkaista täällä blogin puolella reissussa ottamiani kuvia. Eipä tässä mennykään ku neljä kuukautta, että selevis mitä kuvia laitan eteenpäin ja voin viimein kirjoitella reissusta kuvien kera!

Würzburgin linnan pihalla

Lennettiin siis Lufthansalla Frankfurtiin ja sieltä hurrautettiin heti pirssillä Würzburgin pikkukaupunkiin, reilun sadan kilsan päähän Frankfurtista. Kierreltiin siellä päivä ympäri kaupunkia, eikä tosiaan oltu kaupungissa päivää kauempaa. Vierailtiin kaupungin UNESCO -maailmanperintökohteessa Würzburgin linnassa, jossa on muuten kuvattu suuri osa siitä uudesta muskettisoturielokuvasta! (Se ei kyllä vissiin oo vielä tullu suomessa ees leffaan mutta sitte ko tulee nii tiijätte.)

Vaikka yleensä kierrän tuommoiset linnat ja muut museot aika kaukaa, tuo oli tosi siisti! Kaikki tarinat maalausten ja freskojen takaa oli tosi mielenkiintoisia, ja aloinki harkitseen että ens kerralla kun vierailee jossain tuommoisessa mielenkiintoisessa ja historiallisessa paikassa, voi olla hyvä joko perehtyä niihin tarinoihin etukäteen tai sitten osallistua jollekin järjestetylle kierrokselle.

Tuo oikealla puolella oleva pariskunta oli niin hellyyttävä, että oli pakko harrastaa vähän salakuvausta

Miten siistiä, kun yhdeltä kaupungin suurimmalta kadulta (kuvaajan takana) näkyy viininviljelmät!?

Mulla oli Würzburgissa vapaata aikaa noin tunti, ja käytin sen siihen että kävin ostamassa itelleni Milka-varastot täyteen. Kaupunki oli tosi söpö ja sympaattinen, erityisesti ihastuin noihin vanhoihin upeisiin värikkäisiin taloihin. En ehkä varta vasten lähtis lomalle just tuonne, mutta jos joskus suunnittelen vaikkapa road tripiä Saksassa, Würzburg vois olla hyvä piipahduskohde.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti