Pallontallaajat.net
Valikko

Ystävänpäivälahjontaa!!

Kirjoittanut Inka 14.2.2012

Tuijotin tänään kirjahyllyäni pitkään miettien, mistä kirjoista raaskisin luopua. Yhtäkkiä tajusin siellä olevan NELJÄ Thaimaa -opasta, vaikka Thaimaa -lentoja tai edes matkasuunnitelmia on plakkarissa nolla. Mietin olisiko jollakulla teistä tarvetta noille oppaille, ja päätin näin ystävänpäivän kunniaksi laittaa pystyyn Thaimaa -henkisen ystävänpäiväarvonnan.

Arvon alla olevassa kuvassa esiintyvät WSOY:n Kaupunkikirjat -sarjaan kuuluvan Thaimaan rannat ja saaret sekä Mondon Antti Helinin kirjoittaman Thaimaa -oppaan. Tuo Mondon opas on se keskimmäinen versio, vuodelta 2010.

Arvontaan voi osallistua vastaamalla kysymykseen Mikä on sun lemppari matkakohde? kirjoittamalla vastauksen tämän postauksen kommenttilootaan sähköpostiosoitteen kera. Vastausaikaa on tämän viikon perjantaihin 17. helmikuuta klo 18.00 saakka. Toivottavasti onnettaren suosikit osallistuu, sillä mulla on kova hinku päästä noista kirjoista eroon!

Huippua ystävänpäivää!

Ps. Kirjat on lukemattomia, vähän pölyä keränneitä.

Pps. Hei oululaiset, jos teillä on ystävänpäiväsuunnitelmat vielä auki, Oulun Suomi-Amerikka Yhdistys järjestää tänään Ystävänpäiväilottelua Etu-Lyötyn ravintola Perlassa klo 19 alkaen, sinne kaikki!!

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

sartsa 14.2.2012 at 22.22

Oi tuo Mondo kirja ois ihana :)

Mun lempparimatkakohde on Nizza ja Ranskan riviera yleensäkin. Siihen ei kyllästy ikinä, käyn siellä varmasti vielä vanhana mummelinakin :)

[email protected]

Vastaa
Anonymous 15.2.2012 at 22.51

Hmm.. Wien. Siellä on vaan siistiä, ja hyviä muistoja. :)

Niija oon mipa ja tiiät mun mailiosotteen!

Vastaa
Anni 16.2.2012 at 19.33

New York ehdoton ykkönen :) voiko siitä saaha tarpeekseen, ei voi.

[email protected]

Vastaa

Jätä Kommentti