Pallontallaajat.net
Valikko

Rentoutumishetki rannan rauhassa

Kirjoittanut Inka 13.3.2012

Haagissa päästiin nauttimaan rantaelämästä, ja se oli ihanaa! Puhdasta vaaleaa hiekkaa, älytön määrä simpukoita pitkin rantaa, suhiseva meri ja orastava auringonpaiste. Vielä kun olis ollu 20 astetta lämpimämpää, niin olisin heittäny talvitakin menemään ja rientäny iloiten kohti horisonttia. Mutta ei siinä, kyllä se vajaa pluskymppi kelpasi.

Vaikka piipahdettiin rannalla vaan hetki, alle puoli tuntia, oli se jotenkin tosi rauhoittava. Siellä täällä oli muitakin ihmisiä ja rannan vieressä oli ihan älytön remppa menossa, mutta silti tunnelma rannalla oli älyttömän rauhallinen. Voin vaan kuvitella miten hienoa tuolla on kesällä, tosin silloin tuskin on yhtä rauhallista.Missä mun simpukat!?

Saalis


Karim sai uuden kaverin, eikä edes huomannut sitä
Rannalla käveleskelyn lomassa etittiin myös hienoja simpukoita ja löydettiin niitä, tuliaiset, check!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

sartsa 14.3.2012 at 23.45

ahah ihana tuo koira :D vaan randomisti tulee hengailemaan siihen viereen :D

Vastaa
Inka 15.3.2012 at 9.20

Niinpä! :D Siellä oli tosi paljon koiria mut vaan tuo yks oli riittävän utelias tulla poseeraamaan kameralle. :D

Vastaa

Jätä Kommentti