Pallontallaajat.net
Valikko

Hurjastelua Hakaniemessä

Kirjoittanut Inka 17.4.2012

Huh, terveisiä Saksasta! Täällä vietetään rento viiden tunnin koneenvaihto, ja yritetään kovasti keksiä puuhaa. Harmi vaan että ollaan molemmat melko finaalissa rankan yön jäljiltä, että ei kovin leikkaa. Eilen tosiaan matkustin siinä alkuiltapäivästä Helsinkiin, heitin rinkan säilytyslokeroon (5 euroa, seriously!?) ja suuntasin nokan kohti 615 pysäkkiä. Helsinkiin päästyäni moikkasin Päiviä, jonka kanssa meniki sitten loppuilta.

Mulla oli tosiaan alunperin tarkoitus olla yötäkin Päivin luona, mutta sitten tsekkasin bussiaikatauluja uudelleen, ja tajusinkin että se oli aivan turha luulo. Viikolla ei näemmä kule edes armaassa pääkaupungissamme noita onnikoita vuorokauden ympäri. Mikäs siinä sitten ku keskiyön lähestyessä kohti bussipysäkkiä ja Hakaniemeä. Vettä onneksi sato täysiä ja tällä mun kesävarustuksella ei paljon juhlittu, mutta niin käy joskus. Hakaniemessä odottelin lentskarikenttäbussia jokusen minuutin, ja ehdin samalla kuvata hämyisiä entisiä kotihuudeja, ah sitä nostalgian määrää!

Entinen kotitalo, ou jea!

Olin saanu vinkin, että jos HKI-Vantaalla on yötä kantsii olla viekas ja leiriytyä palvelukerrokseen säilytyslokeroiden viereen, sillä kovin moni ei tuota paikkaa oo löytäny. Suuntasinkin sitten heti ensitöikseni rinkan luo ja kaivoin makuupussin, kävin pitkälleni käsinojattomalle nahkasohvalle ja nukahdin. Makuupussi on mukana siitä syystä, että Ainon kaverilla Annella jonka luo mennään Lissaboniin ei välttis oo riittävästi peittoja, joten samahan se on varautua. Nukuin kuin tukki jos ei lasketa sitä, että heräilin silloin tällöin, mutta lentokenttäyöksi viime yö meni varsin hyvin! Heräsin vasta joskus kolmen korvilla, ja 20 minuutin torkahtelun jälkeen nousin sitten virkeänä vähän ennen puoli neljää.

Aino oli hypänny lentskaribussiin Tampereelta kahen aikaan yöllä, joten meillä molemmilla on tosiaan takana melkoisen heikot yöunet. Eiköhän näillä kuitenkin jaksa, sillä edessä on monta lämmintä ja aurinkoista (toivottavasti, sillä säätiedotus lupaili muuta) päivää. Ja kaiken hyvän lisäksi mulla alkaa ylihuomenna viikon talviloma, joten rentoilua on todellakin luvassa. :)

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti