Pallontallaajat.net
Valikko

Portugalilaista katukuvaa

Kirjoittanut Inka 21.4.2012

Talot on jotain, mitä oon jaksanu täällä ihastella kulma toisensa jälkeen. Niinku eilen taisin kirjoittaa, kuuluvat nuo kaakelit melko tiukasti portugalilaiseen tapaan koristella rakennuksista hienoja. Tämmöinen yli-iiläinen juntti kun ei oo tuommoisia aikasemmin nähny, on niitä pitäny pysähellä ihastelemaan melkein jokaisessa välissä. Varsinkin ekana päivänä, en meinannu pysyä Ainon perässä ollenkaan, kun se viuhkasi menemään ja minä jäin kyyläilemään niin seinäkaakeleita kuin pastellin värisiä taloja.

Nappasin noista ihanista taloista muutaman kuvan teidän iloksenne, ja saattoipa joukkoon eksyä jokunen, mistä näkyy vähän tuota ihanan keväistä vihreää, mistä täällä on päässy nauttimaan. Välillä on pitäny sitäkin tosiaan jäädä ihastelemaan, kun ei varsinaisesti tuota lehtivihreää oo päässy läheltä näkemään kuukausiin.

Jutut alkaa käydä melko vähiin näin illan tullen, eli taitaa olla myöhäissiestan aika. Nautiskelkaa kuitenkin näistä kuvista, ehkä saatte pientä osviittaa siitä, mimmosia maisemia täälä on!

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Anni 22.4.2012 at 7.58

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Vastaa
Nella 22.4.2012 at 10.57

Huippuja kuvia! Nyt vaan sitten himottaa tuonne lähtö.. Oi voi :D

Vastaa
Inka 22.4.2012 at 15.21

Nella: Aijai, harmi! :D

Vastaa

Jätä Kommentti