Pallontallaajat.net
Valikko

Kovismimmit näköalapaikalla

Kirjoittanut Inka 23.4.2012

Eksyttiin Ainon kanssa toisena Lissabonin -päivänä, ja löydettiin jotain mahtavaa. Intialainen ravintola, joka ei sitten ollutkaan intialainen, mutta sen lisäksi vastaan tuli yksi Lissabonin kaupungin miradoreista, eli näköalapaikoista. Kaupunki kun on rakennettu seitsemälle kukkulalle, kipaisee ahkerajalakainen kukkulan laelle aivan huomaamattaan, ja eteen saattaa aueta yllä olevan kaltaisia upeita maisemia.

Eväänä meillä oli kauppahallista haettu tuore mango, ja näläkäsinä alettiin sitä sitten keskellä miradoria nyhtää auki Lufthansan merkkisellä muovilusikalla. Hienosti meni, saatiin mango syötyä ja eipä siihen olis voinu etes olla kovin paljon huonompia maisemiakaan, joten kyllä kelepasi.

Miradorilta jatkettiin sitten matkaa alaspäin kukkulaa, ja vastaan tuli toisenlaisia upeita näkemiä, nimittäin tosi taidokkaita graffiteja! Löydettiin lopulta valtava parkkipaikka, joka oli täytetty aivan mahtavilla graffiteilla. Just ku päästiin ihastelun makuun, alko vettä sataa (täällä on aina semmosia muutaman minuutin pikakuuroja). No sen kummempia siitä välittämättä päätettiin ottaa muutamat valokuvat noiden upeiden seinämaalauksien edessä, ja kehiteltiin myös upeat ilmeet kuvaamana meidän asennetta.

Kyseessä tais olla aivan laillisia graffitimestoja, ja todennäköisesti taiteilijatkin oli melko tarkasti valittu, sillä työt oli tosi hienoja. Muutamasta näki aivan selvästi, että niitä oli ollu joku mimmi maalaamassa, ja se on hyvä se.

Nää kuvat alkaa tuntua jo melko kaukaisilta, sillä meillä on huomenna edessä Lissabonin viimeinen päivä! En tajua mihin tää viikko on menny, mutta lujaa se on kulunu. On ollu aivan mahtava vaan olla ja nollata, kun yleensä mun reissaaminen tarkoittaa paikasta toiseen juoksemista ja erilaisten paikkojen läpikäymistä. Nyt on voinu ottaa aivan rennosti, sillä työjuttuja on ollu aivan minimaalinen määrä, ja toki tuo paikallisopaskin hieman on tätä eloa täällä helpottanu. Mukava ottaa kunnolla erilaisia ja rentoja reissuja välillä. :)

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti