Pallontallaajat.net
Valikko

Lufthansan tarjoilut

Kirjoittanut Inka 26.4.2012


17.4. 6:35 Helsinki – 8:20 Frankfurt, Perunasämpylä kalkkunalla + kastike, appelsiinimehu, tee


17.4. 13:45 Frankfurt – 15:45 Lissabon, Gulassi riisillä ja herneillä, sämpylä + voita, keksipatukka, appelsiinimehu, tee, vesi


25.5. 6:50 Lissabon – 10:55 Frankfurt, Sipulimunakas perunoilla, kanalla ja tomaattikastikkeella, sämpylötä+voi&hillo, mehu


25.5. 14:05 Frankfurt – 17:30 Helsinki, Kana-kaalisalaatti tsatsikilla, appelsiinimehua ja teetä

Lentokoneruoka on asia, joka kiinnostaa mua yllättävän paljon. Se vaihtelee melkoisesti eri yhtiöiden välillä, ja näiden kokemusten perusteella sanoisin Lufthansan lentokonesapuskan olevan ihan jees. Sitä vaan jäin ihmettelemään, miten valtava ero Hki-Frankfurt ja Frankfurt-Lissabon -lentojen sapuskassa on, vaikka lento on melkeinpä saman mittainen.

Noita vedeltiin siis koneessa, ja erityisesti nuo eilisen sapuskat tuli tarpeeseen kaiken sen nuokahtelun välissä.  Me herättiin kolmelta yöllä, ja olin kotona siinä joskus 23 jälkeen. Blue1 oli taas hivenen myöhässä. Mutta se ei haittaa, sillä odotin Oulussa olevan +3, niin täällä onkin +13. Kelepaa!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti