Pallontallaajat.net
Valikko

Road trip -video!

Kirjoittanut Inka 1.5.2012

Vapun kunniaksi videota! Ollaan säädetty videota viime kesän road tripistä tässä pitkin vuotta, pääasiassa ajatuksissa mutta vähän aikaa sitten saatiin viimein aikaiseksi kaivaa videoklippejä kovalevyltä ja koostaa niistä video. Ottakaa se vastaan kaikella rakkaudella, sillä mun editoimistaidot ei oo ihan sitä, mitä koulutetulta medianomilta voisi vaatia. Alunperin tehtiin tämä meille itelle muistoksi tietenkin, mutta samahan se on teidänkin kanssa jakaa, eli jos mahdolliset inside -läpät ei aukea, voitte aina nauttia upeista maisemista ja niitäkin kauniimmista naamoista. :)

Video on nähtävillä täällä.

EDIT: Nyyh, video piti poistaa ku äänten kans meni hänekseen. :(

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Eveliina 2.5.2012 at 0.31

Kiva video! :)
Vitsit kun mäkin haluun roadtripille!!

Vastaa
Inka 2.5.2012 at 8.56

Kiitti Eveliina! Samalla ko työstettiin tuota videota, alettiin ihan vahingossa suunnitella seuraavaa road tripiä. Jospa sen jälkeen jenkkinälkä olis laantunu ja vois alkaa pikkuhiljaa katella muita maanosia. :)

Vastaa
Nella 3.5.2012 at 13.18

Tuo näyttää niin kivalta, mutta teillä on varmaan ollut jotain musaa siellä nii ääniraita on poistettu :(

Vastaa
Inka 3.5.2012 at 16.24

Nella: Voi vitsi niinpä oliki! Pitänee tehdä asialle jotain.

Vastaa

Jätä Kommentti