Pallontallaajat.net
Valikko

Mustavalkoisia asemakuvia

Kirjoittanut Inka 9.6.2012

Blogissani ei pahemmin oli mustavalkokuvia vilahdellut, sillä värikuvat on enemmän mun juttu. Nyt kuitenkin tuntu, että tuon aseman tunnelman sai parhaiten kopioitua mustavalkoisiin kuviin. Kyseessä on siis Makedonian pääkaupungin Skopjen päärautatieasema, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Aikaisemmin mainitsin, että noilla seuduilla bussimatkustaminen on junailua yleisempää. No, se näkyi äärimmäisen hyvin valtavana kontrastina rautatieaseman ja bussiaseman välillä, ne nimittäin sijaitsevat samassa rakennuksessa. Rautatieaseman näette näissä kuvissa, mutta bussiasema ei ollut tallentamisen arvoinen, se nimittäin oli semmoinen samanlainen siisti asema, mitä näkee missä vain. Ei ehkä Suomen tasoinen, mutta missäpä nyt olis?
Katto vuosi, joten ämpäri lattialle ja vika korjattu!


Aseman sanitettitilat, missä aikoin vaihtaa vaatteet. Vaihtamatta jäi.

Kuten oon aikaisemmin kertonu, Skopjessa on meneillään projekti, minkä aikana maan kansallista identiteettiä pyritään nostamaan rakentamalla suurmiesten patsaita ympäri kaupunkia. Varoja tähän oikeistolaisten hankkeeseen on varattu 200 miljoonaa euroa. Tuosta summasta olis mun mielestä voinu laittaa muutaman roposen aseman kunnossapitoon..

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Nella 19.6.2012 at 11.39

<3

Vastaa
Inka 19.6.2012 at 21.18

:)

Vastaa

Jätä Kommentti