Pallontallaajat.net
Valikko

Deja Vu Nyhavnissa

Kirjoittanut Inka 17.8.2012

Palasin eilen kotiin Kööpenhaminasta ja voi pojat mikä reissu! Kahdessa päivässä ehtii yllättävän paljon, varsinkin jos siihen päälle saa vielä muutaman tunnin makoilla puistossa ja suorat lennot aina Ouluun asti. Munsta on selkeästikin tullu meleko vanaha, kun en enää osaa arvostaa niitä kymmenen tunnin matkoja.

Yllä näette kuvia, jonka kaltaisia teistä jokainen on varmasti joskus aikaisemmin nähnyt. Kuvat on nimittäin otettu Nyhavnissa, joka on todennäköisesti yks Kööpenhaminan kuvatuimpia paikkoja enkä ihmettele, sillä tuo lyhyt kadunpätkä on vaan niin tajuttoman kaunis.

Me köpöteltiin pitkin Nyhavnia jo tiistaina, kun arska paisto täysillä ja lämmintä oli reilusti yli 25. Edellisellä kerralla kelit oli hivenen toisenlaiset, kun sillon huhtikuun kunniaksi lämmintä oli ehkä viis ja vettä tuli taivaan täydeltä. Muutenkin koko kaupunki näyttäytyi nyt melkoisen erilaisena, kuin silloin viimeksi. Tuona muutamana huhtikuun päivänä vuonna 2010 Kööpenhamina jäi mun mieleen harmaana, viileänä ja tosi tylsänä kaupunkina. Nyt pari vuotta jälkeenpäin kaupunki oli valoisa, kansainvälinen ja äärimmäisen kaunis. Kannatti siis käydä.

Tuo muutos sai mut mietiskeleen, että ehkä täsä pitäs antaa uus mahdollisuus niille semilähikohteille, jotka eivät silloin ekalla kerralla juurikaan säväyttäneet. Tietty kaikki näyttää paremmalta kesällä, mutta ei kai se oo huono juttu.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti