Pallontallaajat.net
Valikko

Kuin oma olohuone

Kirjoittanut Inka 24.8.2012

En ihan hulluna ruukaa täällä blogin puolella harrastaa mitään paikkaesittelyjä, vaikka varmaan pitäis. Mutta nyt Köpiksen reissulla tuli vastaan niin mukava kahvila, että siitä on pakko vinkata teillekin! Pikkuruinen kahvila, joka on tehty ihan ite! Siis oikeasti. Kahvilan omistaja on kuulemma ite omin kätösin laittanu tiiliet seiniin, rakentanu tiskin sieltä sun täältä löytämistään ovista, ja olipa joissain ovissa vielä tallella postiluukku ja saranatki, melko makiaa siis.

Huonekalut oli köpismäiseen tyyliin trendikkäästi eriparia ja hankittu kirppareilta. Sitä tyyliä tuntu näkyvän monessa muussakin paikassa mikä on mun mielestä vaan hyvä, sillä eipä ketään voi kritisoida kierrättämisestä. Kaiken hyvän lisäksi semisti kuluneet huonekalut toivat paikkaan vielä tosi kotoisan tunnelman, missä mekin Mipan kans istuskeltiin hyvä tovi. Niin ja parasta oli tietenki se vanha ja kulunu saksalainen Pohjois-Amerikan kartta, mikä seinällä killui. Kelepais mullekin.

Kahvila Mokkariet löytyy osoitteesta Jagtvej 127. Käykää ihimeessä, jos huudeille satutte. Niin ja Mipa sano että kahaviki oli oikein mainiota!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Nella 28.8.2012 at 9.04

Ei hitto miten siisti mesta! Menee ehdottomasti tsekkaukseen, kunhan tuonne vaan jossain vaiheessa päädytään. :)

Vastaa
Inka 29.8.2012 at 7.27

Yes, suosittelen! Vanhoja karttoja ja hyvää menoa kun on niin hankala vastustaa.

Vastaa
Terhi / Muru Mou 26.6.2015 at 11.43

EIKÄ! Päädyin googlen kautta lukemaan sun vanhoja Köpis-postauksia ja mitä mä löysinkään! Mä asun vain muutaman sadan metrin päässä tästä kahvilasta ja en ole koskaan käynyt! Apua, tämä vääryys täytyy korjata nyt heti, tämän viikonlopun aikana :)

Vastaa
Inka 26.6.2015 at 22.26

What, vähän siistiä!!! :D Kerro sitten oliko kiva! :)

Vastaa

Jätä Kommentti