Pallontallaajat.net
Valikko

Kuninkaan puistossa

Kirjoittanut Inka 3.9.2012

Tähän väliin vähän kesäisempiä kuvia näin syyskuun kunniaksi. Parin viikon takaisella Köpisreissulla käytiin Mipan kans hengailemassa kuninkaan puutarhassa (kartassa luki King’s Gardens), kun kelit sattui kohilleen. Puistossa sattu olemaan porukkaa ihan hulluna, ja koska osalla oli olallaan reppu, päättelin että koulu oli jo alkaneet ja oppilaat tuli porukalla puistoon hengailemaan koulupäivän päättymisen kunniaksi.

Aivan meidän vieressä oli pari porukkaa pelaamassa jotain, mikä jäi mulle vielä melko mysteeriksi. Peli näytti vähän pesäpallolta, mutta sitä pelattiin ilman räpylöitä, eli pelitarvikkeiksi näytti riittävän ainoastaan melko omituisen muotoinen maila ja pallo. Ja vähintään yhtä tärkeältä tuntui myös ryypiskellä vähän joka välissä. Eka pelaamassa oli yläasteikäisiä nuoria, mutta kun siihen jäätiin istuskelemaan ja seuraamaan peliä, vaihtui porukka parikymppisiksi pelureiksi, ja tytöt pelaili minimekoissaan ja statement -koruissaan, että vissiin vähän enemmän näyttäytymään sinne kuitenkin tultiin, sen juomisen lomassa. Melko rennolta kesämenolta tuo kuitenki näytti. Vertasin vaan heti samaa Suomeen, voiko joku kuvitella suomalaisia nuoria vaan rennosti pelailemassa pesistä puistossa kesäpäivänä pussikaljottelun lomassa? Minä en ainakaan voi..

Suunnattiin kävelystä nälkäisinä Torvehallerne -kauppahalliin. Tuoreita herkkuja notkui tiskit pullollaan, mutta jostain syystä ei löydetty mitään syötävää. Kaikki tuntui superkalliilta tanskan kruunusta käännettynä, ja tyydyttiin vaan ihastelemaan yrtti-, vihannes-, ja karkkikojujen valikoimaa. Jos ei muuta, niin tuo reissu kasvatti ainakin nälkää.

Ja tuli myös todettua, että matalaprofiiliseen kuvaukseen X100 soveltuu täydellisesti. Ihanaa kun ihmiset ei enää kirmaa pakoon ensimmäisenä, kun kaivan laukusta kameran. Success!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti