Pallontallaajat.net
Valikko

On the Road Again

Kirjoittanut Inka 12.9.2012

Maanantaina kello pirahti soimaan kuuden pintaan, ja varttia vaille seitsemän istuin jo autossa. Suuntana oli Ranua ja syynä näytökset. Nyt jo parin syksyn ja kevään ajan me ollaan pidetty pienehköllä porukalla lajinäytöksiä pitkin Pohjois-Suomea, pääasiassa kouluilla ja jostain syystä en osaa koskaan kieltäytyä noista hommista. Siispä heräsin maanantaina aikaisin istumaan autossa sen kaks ja puoli tuntia suuntaansa. Ranuan näytösten jälkeen meillä oli edessä paluumatka Ouluun mistä jatkettiin vielä Utajärvelle pitämään näytöstä, ja kotiin pääsin yhdeksän tunnin ajelun ja näytöstelyn jälkeen. Reissu kannatti, sillä peruskursseilla oli kuulemma ihan mukavasti porukkaa.

Samalla siinä autossa istuskellessani ihastelin Lapin ruskaa, yön aikana maahan tullutta kuuraa ja sumuverhoja, mitä tuli vastaan aivan yhtäkkiä. Löytyy niitä makeita juttuja myös lähihuudeilta! :)

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti