Pallontallaajat.net
Valikko

Wir reisen nach Berlin!

Kirjoittanut Inka 19.9.2012

Kävin Berliinissä ekan kerran huhtikuussa 2009. Tuolloin yöjuna Wienistä Berliiniin kustansi 20 euroa suunta, joten halavalla mentiin. Yöjuna ei ehkä ollu mikään maailman rennoin ratkaisu, mutta sopi budjettireissaajan lompakolle paremmin kuin hyvin. Halavalla mennään taas, ostettiin nimittäin hetki sitten Karimin kanssa lennot tuohon kaksijakoiseen kaupunkiin, jonka katuja tallataan sitten meidän synttäreiden aikaan marraskuussa. Liput oli tällä kertaa yli tuplasti kalliimmat, sillä airberlinin menopaluulipusta maksettiin 85 euroa laaki. Toki Helsingistä, joten edessä on taas sama vanha 700 kilometrin ongelma.

Karim on asunu Berliinissä kahdeksan vuotta, joten oon enemmän ku mielissäni päästessäni viimein matkustamaan sen kanssa siihen vanhaan kotikaupunkiin. Nyt täytynee vaan alkaa muistella saksaa, että en vaikuta ihan urpolta matkustaessani berliininmurteisen kanssa.

Toivotaan hyviä kelejä maukkaita kebappiloita! Ja niitä suosituksia, kertokaa ihimeessä!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Nana 19.9.2012 at 11.10

Willkommen! Käykää taiteilijatalo Tachelesissa (Oranienburger Straße 54, 13437 Berlin), jos ette oo vielä tuolla piipahtanu :)

Vastaa
Inka 20.9.2012 at 7.07

Kiitos! Ja kiitti myös vinkistä, googlasin vähän tuota paikkaa ja näyttää siltä että täytyy kyllä käydä. :)

Vastaa

Jätä Kommentti