Pallontallaajat.net
Valikko

Remember, remember, the whole month of Movember

Kirjoittanut Inka 1.11.2012

Movember, tuo kuukausista karvaisin, on taas täällä. Kun muutama vuosi sitten ymmärsin, että november kirjoitetaankin oikeasti movember, ovat marraskuuni olleet paljon parempia. Kuukauden ensimmäiset päivät menevät bongaillessa siloposkia, ja kuun puolenvälin jälkeen ihastellaankin sitten upeita viiksiä. Marraskuun viimeiset päivät ovat monille yhtä tuskaa valtavan rehottavan karvakasan vallitessä ylähuulen yläpuolista aluetta, mutta kaikki tyynni lienee sen arvoista. Ja onpahan koko kuukausi täynnä toinen toistaan upeampia ja persoonallisempia viiksiä.

Ja mikä parasta, koko kuukauden ajan nousevat viiksikarvat kasvatetaan hyvän asian puolesta, sillä koko kampanjan ideana on kerätä varoja eturauhassyövän tietoisuuden levittämisen puolesta. Suomessa varoja kerää syöpäsäätiö, jonka eturauhassyöparahastoon suomalaiset Mo Brot ja Mo Sistahit lahjoitusrahansa lykkäävät. Movemberin ideana on siis paitsi levittää tietoisuutta eturauhassyövästä, myös kerätä varoja syöpäsäätiölle. Se toimiikin siis vähän kuin miehisenä vastineena tunnetulle roosa nauha -kampanjalle.

Mutta onhan marraskuussa toki muutakin makiaa! Oikean talven ja taatusti tunnelmallisten iltojen lisäksi mulla on edessä Berliinin reissu, Karimin 24-vuotissynttärit ja omat 25-vuotiskekkerit. Perinteisesti meillä on myös leiri, ja eipä noita viiksiä voi olla enempää hehkuttamatta. Tylsä, pitkä ja pimeä marraskuu saa siis väistyä mahtavan movemberin tieltä!

Viime vuoden movember -menoja voi fiilistellä esimerkiksi mun viiksipostauksesta tai Tommy Lindgrenin movember -musavideoista. Älkääkä toki unohtako itse kampanjan nettisivuja!

Löytyykö blogin lukijoista yhtään Mo Brota tai Mo Sistahia?

Mahtavaa movemberia!
Toivottaa Mo Sistah Inka

Ylin kuva Movember Suomen Facebook -sivulta

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Anonymous 9.6.2013 at 21.36

I useԁ to be able to find goоԁ info
from your blog poѕts.

Feel frеe to visit my web site :: rhinοplasty surgery :: wiki.fhx-online.com :
:

Vastaa

Jätä Kommentti