Pallontallaajat.net
Valikko

Jenkkien Road Tripin muistilista: mitä tehdä nyt?

Kirjoittanut Inka 9.11.2012

On the Road jossain päin Arizonaa

Meidän jenkkien Road Trip toteutuu ensi vuoden elokuussa, siitähän on jo ollut ainakin useaan otteeseen puhetta. Ollaan alettu valmistella jo matkaa, ja aattelin kirjoitella nyt vähän muistilistaa, mitä kaikkia juttuja pitäisi (tai pikemminkin saa) tässä vaiheessa jo tehdä. Toistaiseksi ollaan suunniteltu jo:

– Matkareitti, alustavaa reittiä voitta lurkkia täältä, tosin se on muuttunu jo vähän
– Reissuporukka, meitä on nyt viis satavarmaa lähtijää ja yks arpoo vielä, yks peru joten yks paikka olis ainaki vapaana
– Ajankohta, ollaan päätetty päivämäärilleen reittiajankohta, tosin siitä voidaan joustaan lentojen suhteen
– Päiväsuunnitelma, ollaan jo suunniteltu montako yötä ollaan missäkin ja missä järjestyksessä, ne on laskettu niin että esimerkiksi Vegasissa ei vietetä viikonloppua, jolloin siellä on reilusti kalliimpaa majoittua kuin arkena
– Majoituspaikkatyypit ollaan päätetty: On the Road ollaan motelleissa, kaupungeissa hostelleissa ja Vegasissa pröystäillään ja ollaan hotellissa, eli samalla tavalla kuin viimeksikin. Vegasin ja ekan NY pätkän majoituspaikat on jo valittu
– Karim on katsonut meille valmiiksi legendaarisia ruokapaikkoja reitin varrelta
– Ollaan päätetty kuskien määrä ja henkilöllisyys: neljä kuskia joista minä oon taas ainua mimmi, ei haittaa kunhan ei tuu sakkoja tällä kertaa (ne vitsit ei tuu ikinä loppumaan)…

Cocoa Beach, FL. Talviturkki just heitetty Atlanttiin ja nähtiin pelikaaneja. Kaikki aivan hullun väsyneitä.

Sisäänkirjautumassa Luxoriin Las Vegasissa eikä sitä hotellin aulaa voinu muuta ko suu auki ihmetellä!

Reissun alkumetrit Philadelphiassa. Kaikkia jännitti ja pojat jakso vielä kantaa reppujaan helteessä!

Eli aika hyvin mun mielestä ollaan jo suunniteltu, mutta aika paljon voisi vielä tehdä:

– Katsoa lisää ruokapaikkoja esimerkiksi kaupungeista, sillä näläkä tulee joka päivä ja on ikävä mennä johonkin huonoon kusetusmestaan
– Katsoa ylipäätään siistejä vierailupaikkoja niistä kaupungeista missä ollaan pidempään sekä tottakai reitin varrelta, on melko ikävä huomata vasta jälkeenpäin että siellä olis ollu vaikka mitä siistiä ja ei tietenkään oo kiva jos tulee tylsää
– Ostaa lennot!! Ootellaan nyt rahatukku kourassa hyviä tarjouslentoja ja ostetaan ne heti, jos hinta käväiseekään alle kuudensadan. Lisäksi pitää ostaa sitten myös lento Vegasista Nykiin, se tosin on jo melkein päätetty
– Lukea matkaoppaita, -blogeja, -nettisivuja ja kaikkia muita mahollisia juttuja, mistä löytyy yhtään mitään infoa meidän kohdepaikoista
– Säästää rahaa, multa puuttuu vielä noin puolet reissukassasta, mutta onneksi mulla on idioottivarmat säästösuunnitelmat (ellen sitten tuhlaa niitä maneksia johonkin superhyvään talvitakkiin tms.)

Koko kööri Petrified Forest National Parkissa New Mexicossa. Tää on yks mun lempparikuvista koko reissusta!

Meikä ja herkkupirtelö Grandma Daisy’sissä Boulder Cityssä Nevadassa hetkeä ennen Las Vegasia, bling blingeillä oli jo varustauduttu!

Porottavan auringon alla Atlantilla, kun lähettiin snorklaileen Key Westistä.

Mitä sitten tehdään kevätpuolella, kun lennot on ostettu:

– Varata majapaikat, tullaan varaamaan kaikki majoituspaikat etukäteen kuten viime kerrallakin, se vaan toimi kaikkein parhaiten meille
– Varata samalla auto. Se tullaan todennäköisesti vuokraamaan taas Herziltä, sillä se että niillä ei oo one way drop feetä on enemmän ku sata jänistä, ja säästetään hulluna
– Tehä sama käytösopas ku viimeksiki: listattiin asioita, jotka alkaa helposti ärsyttää hikisessä autossa ja koitettiin listata niitä ylös, että vältetään sitten ikävät tilanteet. Tehtiin myös jotain sääntöjä, esimerkiksi se että jos autossa istuu krapulassa niin krapulasta ei saa valittaa ja vaikkapa se että kuskia ei kiusata. Oli mun mielestä tosi hyvä idea tehdä tuo etukäteen, niin reissulla ei tarttenu sitten alkaa puhua noista asioista.
– Fiilistellä ja suunnitella!!!
(Tässä vaiheessa ei pitäisi enää säästää rahaa eli reissubudjetin pitäisi olla kasassa.)

Eli reissun suunnittelijafanaatikko tässä moro. En oikiasti tiiä kovin montaa parempaa juttua ku suunnitella reissua, paitsi tietysti sen ite reissaamisen.

Jos totta puhutaan niin oon hahmotellu jo tuliaislistaa että mitä tuon ja kenelleki ja tietty myös pientä ostoslistaa itelle. Viime yönä näin unta että oltiin Nykissä Century 21 kenkäosastolla enkä löytäny sieltä itelleni mitään ja harmitti. No, ehkä tuommosia enneunia vielä kestää.

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Ulla 9.11.2012 at 13.29

Voi ihana Inka!! :) En malta oottaa teidän reissua! Missä meinaatte olla Nycissä ja Vegasissa yötä jos ne paikat on jo tiedossa? Ja nuo teidän säännöt kiinnostais kans vielä tarkemmin, mekin ku ollaan lähdössä porukkareissuun hahha :D

Vastaa
Ulla 9.11.2012 at 13.36

Niin ja se unohtui sanoa, et just luin tosta alla olevasta blogista, et Norwegian alottaa kesällä suorat lennot Nyciin Tukholmasta, joten niitäki hintoja varmasti kandee seurailla. Eikö Oulusta lennä superhalvalla blue1:llä tukholmaan nykyään ku oulu-hki vaihtu vähä niinkö oulu-tukholmaksi…

Vastaa
Inka 9.11.2012 at 13.56

No älä, määkään en malta odottaa meidän reissua mutta en myöskään teidän reissua, sehän on jo IHAN KOHTA!!!!

Nykissä mennään Hotel Carteriin, oltiin siellä viimeksikin ja se oli niin superhalpa niin tekee hyvää meidän reissubudjetille joka saattaa paukkua sitten loppuvaiheessa. Sijainti Times Squarelta puolen korttelin päässä on ihan mahtava ja huoneet, no, tuurilla ihan siedettäviä. Vegasissa mennään sinne misä te ootte olleet eli Mirageen, valittiin se allasosaston perusteella. Onko siitä mitään vinkkejä? :)

Ei olla listattu vielä ens reissulle sääntöjä mutta mitähän meillä oli viimeksi.. Ainakin jotain henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvää.. :D Ihan semmosia perusjuttuja, että koittaa hillitä itsensä vaikka olis huono päivä ja läskikassi pitää olla lähellä siltä varalta että iskee autossa nälän takia huono mieli. Sovittiin kans et autossa ei juopotella, ihan vaan sen takia että osassa osavaltioista se on laitonta. :P Tuommosia perusjuttuja!

Ja määki katoin eilen noita norjalaisen lentoja, ne oli jotain 500e jos nyt varais. Mut siihen päälle tulee satasen edestä vielä ruokaa ja matkatavaraa, joten ainakin toistaiseksi on parempi varata semmoselta täyden palvelun lentoyhtiöltä. Mut pitää seurailla, kiitti vinkistä! :)

Vastaa

Jätä Kommentti