Pallontallaajat.net
Valikko

End of Movember

Kirjoittanut Inka 30.11.2012

Komiat viikset, eikö? Huomenna ne on valitettavasti mennyttä movemberin mukana. Karimin mielestä ne on aivan karseat, mutta meikästä ne on ehottoman tyylikkäät. Onneksi on movember, että saadaan nauttia viiksien kauneudesta!

Joulukuu on jo huomenna, jaiks! Mihin tää syksy katosi? No, sitä vähemmän aikaa ens elokuuhun ja meidän jenkkireissuun. :) Huomenna alkavan joulukuun kunniaksi myös meidän huusholliin saadaan vähän joulua, sillä menin lupaamaan lokakuussa, ettei meille laiteta edes valoja ennen joulukuuta. Huomista on siis odotettu! Ei tänne kyllä mitään ihmeempää tule, mutta eiköhän ne jouluvalot tuo jo lisää tunnelmaa.Ja huomena saa aukasta ekan luukun joulukalenterista!! Jes!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Ninni 1.12.2012 at 0.24

Tyylikkäät viikset ON!
apua, siis mun täytyy käydä ostaa huomenna jouluvalot, kiitos muistutuksesta! :D

Vastaa
Inka 1.12.2012 at 0.28

Jes, tuo oli hyvä mielipide! :D

Ja ehottomasti jouluvalokaupoille, pittäähän sitä tunnelmaa saada!

Vastaa

Jätä Kommentti