Pallontallaajat.net
Valikko

Laivalle!

Kirjoittanut Inka 15.2.2013

Psykedeelistä perjantaita! Tai ei ehkä muille kuin meikäläiselle tässä kuvassa, ja erityisesti noille ylitaipuville nivelille, näyttävätpä erityisen omituisilta. Kuva on napattu Finnlinesin rahtilaivassa maaliskuussa 2011, ja se kuvaa täydellisesti laivan tarjoamia aktiviteetteja: mulla oli niin rentouttavan tylsää (siis pelkästään positiivisessa mielessä), että räpsin itsestäni ajastimella kuvia istuskellessani ikkunan edessä.

Sama laivarentoilu jatkuu huhtikussa, sillä varattiin viimein tällä viikolla paikkamme Finnlinesin laivalle! Hupi oli hervottoman tyyristä, mutta onneksi summaa ei tarvinnut pulittaa omasta pussista. Matka-ajaksi valittiin sopivasti pääsiäisen jälkeinen viikko, jolloin tuossa muutenkin puolityhjässä purkissa on varmaan normaalia rauhallisempaa. Matkustetaan Helsinki-Travemünde -väli mennen tullen, ja yhdensuuntainen matka on niinkin pitkä kuin 27 tuntia. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, meillä on meleko tiukka aikataulu joten ei ehditä kuin pyörähtää Saksassa vuorokauden verran. Saa olla melkoisen antoisa vuorokausi, sillä sitä varten tehdään matkaa yli kolmen vuorokauden verran, kun tuohon lisätään vielä automatkat Oulun ja Helsingin välillä!

Odotankin tosi innolla, miltä tämmöinen reissu tuntuu. Tekemistä tuolla on siis kuntosalin (jää ehkä välistä!), poreammeen ja merimaiseman ihastelun lisäksi syöminen, joten voi tulla aika rentouttava matka. Ehkä mukaan pitää ottaa joku Kyllikki Villan merihenkinen muistelmateos, että pääsee kunnolla fiilikseen. :)

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Senja 20.2.2013 at 10.41

voi vitsi tykkään sun tukan väristä. oon pitkään halunnut kokeilla jotain samantapaista, mutta ei tästä blondista uskalla luopua yyh

Vastaa
Inka 20.2.2013 at 11.03

Heh, kiitos! Vaikka tuo tukanväri on jäänytkin jo unholaan, on se kyllä edelleen tosi kiva. :) Jos muutat mielesi, mulla on just tuota sävyä kolme väripurkkia edelleen vessan kaapissa, voin lähettää eteenpäin! :D

Vastaa

Jätä Kommentti